Το Mega μηνύει blog επειδή τους αποκάλεσε “γλύφτες της κυβέρνησης”

Τα φερέφωνα φοβούνται. Ξέρεις τι είναι να έχεις όλο τον κόσμο στο τσεπάκι σου, και ξαφνικά να σε βρίζουν όπου κι αν πας, και να πρέπει να αντιμετωπίσεις και τον -ολοένα και εντονότερο- ανταγωνισμό των blogs;

Πλέον εξάλλου ο κόσμος στρέφεται προς το internet για την “ενημέρωση” του. Όχι πως όλα τα blog είναι καλά (εγώ το fimotro δε το ξέρω, oπότε δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο blog, αν και ειδικά μετά από αυτό προφανώς θα γίνει διάσημo). Όπως και να έχει όμως, οι Πρετεντέρηδες, Τρέμες, Καψήδες, κτλ δεν πείθουν. Και δεν είναι μόνο το Mega, όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ έχουν πρόβλημα, και είναι άλλωστε γνωστό ότι συντηρούνται με κρατικές επιχορηγήσεις, ή με λεφτά που βάζει (με χασούρα) ο ιδιοκτήτης τους για να κάνει την ψεύτικη προπαγάνδα του. Αλλιώς θα είχαν ήδη κλείσει.

Και επειδή δεν πείθουν “με το καλό”, και ο κόσμος τους βρίζει, τώρα κινούνται κατασταλτικά. Η μήνυση προς το fimotro σκοπό έχει να τρομάξει και όσους περισσότερους μπορεί, ώστε να μη γράφουν άσχημα πράγματα για το “παντοδύναμο” Mega (“αλλιώς θα σας ρίξουμε μια μήνυση και θα σας εξαφανίσουμε”). Γι’ αυτό και θα πρέπει να μην αφήσουμε αυτή την υπόθεση ασχολίαστη, διότι δεν αφορά μόνο το fimotro, αλλά προφανώς ανοίγει το δρόμο και για μια γενικότερη προσπάθεια φίμωσης όσων τους εναντιώνονται.

Βέβαια, η προσπάθεια αυτή μάλλον θα πέσει στο κενό – στην πραγματικότητα θα γυρίσει μπούμερανγκ, γιατί δείχνει ότι φοβούνται. Εξάλλου, αν ήταν να κάνουν μηνύσεις σε όσους τους βρίζουν, τότε θα πρέπει να στείλουν στα δικαστήρια τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής “μπλογκόσφαιρας”, μερικούς δημοσιογράφους άλλων κυρίαρχων ΜΜΕ, κτλ. “Πλάκα” θα είχε αν το τολμούσαν – αλλά προφανώς και δε θα το κάνουν.

Η εποχή που αυτοί είχαν το μονοπώλιο στο να βρίζουν όσους εργάτες αγωνίζονται, χωρίς κανένας να τους λέει κουβέντα και να υπάρχει ένας στοιχειώδης έστω αντίλογος, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και όσο περισσότερο λυσσάνε για να “αποτρέψουν το μοιραίο”, τόσο περισσότερο θα τους κοροϊδεύει η κοινωνία, και θα επισπεύδεται έτσι αυτό που προσπαθούν να αποτρέψουν.

Δείτε και μια φωτογραφία από την επίμαχη ψηφοφορία που είχε αναρτήσει το fimotro, και προκάλεσε τη μήνυση του Mega για συκοφαντική δυσφήμιση. Τη βάζουμε διότι καμία φορά δημοσιεύονται όντως αισχρές συκοφαντίες, που είναι όντως αηδιαστικές, και θα λέγαμε ότι “καταχράζονται την ελευθερία λόγου”.

Εδώ όμως μιλάμε απλά για να μια ψηφοφορία “μεταξύ σοβαρού και αστείου”, που σκοπό έχει να δείξει ότι το Mega στηρίζει την κυβέρνηση (κάτι που το ξέρουν και οι πέτρες πλέον):

https://lh5.googleusercontent.com/-MbScRUkhy7o/TY6F767zusI/AAAAAAAAEn4/X7Gg2YRFTCA/s640/fimotro+psifoforia.PNG

3 απαντήσεις στο “Το Mega μηνύει blog επειδή τους αποκάλεσε “γλύφτες της κυβέρνησης””

  1. Περα απο το οτι δεν εχει νοημα κανενας να ψηφισει…Οταν το γλυψιμο ολων αυτων εχει πλησιασει…Αν οχι φθασει το απειρο…
    Και δεν υπαρχουν συγκρισεις, μεταξυ απειρων μεγεθων…!!!
    Μαλλον προκειται για εσωτερικη ρουφιανοαναταραχη…
    Λεω εγω τωρα…!!!
    "φωναζει ο κλεφτης…Να φυγει ο ψευτης…"
    " ειπε ο γαιδαρος..Τον Πετεινο…Κεφαλα…Κι εκεινος ετσαντιστηκε…Και του ριξε ροχαλα.."

  2. dieukriniste oti
    to fimotro einai tou megalou roufianou-akrodeksiou papagiannh….na kseroume giati ta pisw-karfwmata metaksy roufianwn panta 8a dinoun k 8a pairnoun….

  3. Το Mega μηνύει για συκοφαντία!!!
    Αυτό που τους τελευταίους μήνες έχει ξεράσει τα μεγαλύτερα ψέματα εναντίον ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων!!!

    Να γελάς και να κλαις (οργισμένος)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *