Η Κερατέα συνεχίζει…

Ο πόλεμος της κυβέρνησης των εργολάβων απέναντι στους κατοίκους της Κερατέας δεν φαίνεται να τελειώνει.
Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ, ερχόμενες, μάλλον, από Καμάριζα για την αλλαγή, κατέβηκαν στο μπλόκο του Λαυρίου και διέλυσαν τα πάντα. Έσπασαν τα ΙΧ αυτοκίνητα των κατοίκων και ότι υπήρχε στην εγκατάσταση.

Τα νέα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 06.00 το πρωί όταν μηχάνημα πήγε να απομακρύνει τα μπάζα από τη λεωφόρου Λαυρίου για να ανοίξει το δρόμο. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι συγκεντρωθέντες στο σημείο επιτέθηκαν στο όχημα και του έβαλαν φωτιά για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Χθες άγνωστοι τοποθέτησαν μπάζα στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο σημείο ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη είσοδο Κερατέας, κλείνοντας το δρόμο, ενώ σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισαν τον παράδρομο της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και την επαρχιακή οδό Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων προς Λαύριο να γίνεται μόνο από την παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.
Η κίνηση αυτή των κατοίκων, εκτιμάται ότι έγινε μετά τις έντονες φήμες που υπάρχουν τις τελευταίες μέρες ότι πρόκειται να μεταφερθούν νέα μηχανήματα για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο και όσοι αντιδρούν θέλησαν να κόψουν την πρόσβαση.
Σε προειδοποιήσεις να µην επιχειρήσει κανείς να ανοίξει τη Λεωφόρο Λαυρίου γιατί θα υπάρξουν επεισόδια, προχώρησε ο δήµαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής, ο οποίος ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήµα 99,5 πως είναι διατεθειµένοι να δεχθούν µόνον τη διαχείριση των δικών τους απορριµµάτων και σε άλλοχώρο από αυτόν που έχει επιλεγεί.
via tvxs

Οι ίδιοι οι κάτοικοι περιγράφουν:

Δημοσιεύματα όπως αυτό του Βήματος που αναφέρουν ότι :

Νέο ειδικό σχέδιο που προβλέπει τις αντιδράσεις σε ενδεχόμενη επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με… τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά αλλά και εκτόξευση ρουκετών από γύρω λόφους έχει εκπονήσει τις τελευταίες εβδομάδες η ΕΛ.ΑΣ.!

Μπορούν να θεωρηθούν από αστεία μέχρι τουλάχιστον ρατσιστικά και ύποπτα…(σ.σ. ρατσιστικά δεν είναι, είναι όμως χυδαία και ενδεικτικά του τι βάρβαροι είναι)


Αναδημοσίευση από parallhlografos.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *