Και το δούλεμα έχει όρια (Βίντεο)

«Στη Βουλή διαβιβάζεται από την εισαγγελία της Αθήνας η δικογραφία που αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για πρώην υπουργούς από το 2002 έως το 2009.
Ήδη έχει διαβιβαστεί το κομμάτι της δικογραφίας που αφορά σε ευθύνες πολιτικών προσώπων για την ίδια υπόθεση από το 1998 έως το 2002».

Η παραπάνω είδηση είναι πανομοιότυπη σε όλες της σημερινές φυλλάδες. Εχει σχέση για την υποτιθέμενη «διερεύνηση» της μίζας των 300 εκατομμυρίων ευρώ που τσέπωσαν κάποια λαμόγια γ’ αυτή την περίπτωση των πολεμικών δαπανών κάτι που σύμφωνα και με δημοσιεύματα του αστικού τύπου πιστοποιείται και από στοιχεία που προέρχονται από τις γερμανικές Αρχές και έχουν αποσταλεί με δικαστική συνδρομή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Και για να έχουμε ένα μέγεθος της μίζας, γιατί μιλάμε για εκατομμύρια λες και είναι στραγάλια να πούμε ότι τα 300 εκατ. ευρώ μεταφράζονται σε 103 δισεκατομμύρια 500 εκατομμύρια δραχμές!!! Διανοείστε το μέγεθος της ληστείας σε βάρος του ελληνικού λαού; (Και εγώ μιλάμε μόνο για μια περίπτωση απ’ τις πολεμικές δαπάνες).

Στην ουσία έχουμε άλλο ένα καραγκιοζλίκι με κοινοβουλευτική σφραγίδα. Οι ποινικές ευθύνες όλων των εμπλεκομένων έχουν παραγραφεί. Εδώ παραγράφηκαν οι ευθύνες για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου που αφορούν την περίοδο 2004-2007. Δεν θα είναι παραγεγραμμένες εκείνες των υποβρυχίων που αφορούν την περίοδο 1998-2002; Αφού τα έχουν μεθοδεύσει έτσι οι εθνονταβατζήδες μας τι ψάχνουν τώρα να βρουν;
Εκτός από να τσεπώσουν πρόσθετα μπακίρια οι βουλευτές που θα συμμετέχουν στις σχετικές επιτροπές το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν εις το πηλίκιο.

Και μην μας πουν τώρα ότι θα απαξιωθούν στα μάτια της λεγόμενης κοινής γνώμης αν αποδειχτούν κάποια καμένα χαρτιά, σαν τον Α. Τσοχατζόπουλο ότι συμμετείχαν σ’ αυτές τις λαμογιές.

Και το δούλεμα έχει όρια.

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε ένα σχετικό βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *