Και … έμποροι οργάνων

Ανατριχιαστικό: Η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε και προωθεί σχετικό νομοσχέδιο ότι όποιος Έλληνας μπει σε νοσοκομείο, κρατικό ή ιδιωτικό, και κριθεί εγκεφαλικά νεκρός από το θεράποντα ιατρό, τότε θα… κομματιάζεται και τα όργανά του θα τα αρπάζει το κράτος για να τα μεταμοσχεύσει όπου θέλει! Πρόκειται για κυριολεκτικά εγκληματικό νομοσχέδιο που καθιστά την κυβέρνηση Παπανδρέου δυνάμει συνένοχο των αδίστακτων καθαρμάτων του κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων!

Από τη στιγμή που το νομοσχέδιο του Γ. Παπανδρέου μετατρέπει όλους τους Έλληνες σε ελεύθερα τεμαχιζόμενα πτώματα (αν δεν δηλώσουν ρητά ενώπιον …συμβολαιογράφου ή αστυνομικού ότι το αρνούνται), είναι προφανές ότι θα αρχίσουν εγκλήματα σε μαζική κλίμακα. Κυκλώματα θα εξαγοράζουν επίορκους γιατρούς, οι οποίοι ενεργητικά ή αδρανώντας θα οδηγούν στον εγκεφαλικό θάνατο π.χ. βαριά τραυματισμένους από τροχαία, ώστε να τους πάρουν τα όργανα για να τα μεταμοσχεύσουν σε πλούσιους ασθενείς, από τους οποίους το κύκλωμα θα έχει πληρωθεί αδρά!

Μέχρι στιγμής αυτό είναι αδύνατον, γιατί μόνον αν κάποιος έχει δηλώσει, όταν ήταν εν ζωή, δωρητής οργάνων ή αν οι πρώτου βαθμού συγγενείς του το δηλώσουν κατά το θάνατό του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όργανά του προς μεταμόσχευση.

Είναι απίστευτος ο εκφυλισμός της κυβέρνησης Παπανδρέου ακόμη και σε ηθικό επίπεδο με αυτό το νομοσχέδιο. Άλλο πράγμα η διαφώτιση του λαού και η διασφάλιση του κοινωφελούς χαρακτήρα των μεταμοσχεύσεων ώστε να γίνουν οικειοθελώς ακόμη και όλοι οι Έλληνες δωρητές οργάνων και εντελώς άλλο πράγμα η αντικειμενική κυβερνητική ώθηση στο εμπόριο οργάνων με αυτό το το νομοσχέδιο.

Πηγή: Εφημερίδα “Πριν”

0 απαντήσεις στο “Και … έμποροι οργάνων”

  1. Αγαπητέ, το άρθρο που παραθέτεις μάλλον κινείται φιλοσοφικά και θρησκειοφοβικά για τη σορό, παρά μοιάζει να έχει δει το νόμο. Η κλινική θα αποφασίζει κατά το δοκούν και όχι με βάση τις ανάγκες ιστοσυμβατότητας όπως θα προκύπτει από το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων; Τουλάχιστον ας δει κάποιος το νόμο και μετά ας μιλήσει για κέρδη και ιδιοκτησία. Το άρθρο απλά έρχεται να αποδείξει την εντύπωση που έχουμε για τον αποπροσανατολισμό των μαζών από τον αστικό τύπο.

  2. Από έναν αριστερό δεν περίμενα τέτοιο άρθρο. Από την εφημερίδα που πάντα βλέπει αντιπολίτευση το περίμενα. Πόσοι συντάκτες του "Πριν" είναι δωρητές οργάνων; Οι αριστεροί πρώτοι έπρεπε να δηλώνονται ως δωρητές. Ο αναδημοσιεύσας το άρθρο; Ένας τέτοιος νόμος όχι μόνο εμποδίζει την εμπορία οργάνων, αλλά ταξικά συμφέρει του φτωχούς που μένουν κατά χιλιάδες σε λίστες (καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι πλούσιοι -όπως ο Χριστόδουλος- βρίσκουν στο εξωτερικό "ευκαιρίες" και μοσχεύματα). Ποιον συμφέρει ταξικά η ύπαρξη τόσης προσφοράς οργάνων; Πώς συνάγεται το συμπέρασμα του κέρδους;Βέβαια, και στο δικό μου άρθρο έγινε κόλασι με τον καβγά, αλλά όχι από αριστερούς, ρε παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *