Σιγά μην έλειπε ο ΔΟΛ

Σιγά μην έλειπε το συγκρότημα Λαμπράκη από το μέτωπο που δημιούργησε η κυβέρνηση για να φιμώσει την μπλοκόσφαιρα.
Αλλωστε ο ελεεινός και προδοτικός ρόλος του ΔΟΛ είναι διαχρονικός. Αρκεί και μόνο να θυμηθούμε ότι μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα κατοχικά στρατεύματα του άξονα, οι φυλλάδες του ΔΟΛ, «Αθηναϊκά Νέα» και «Ελεύθερον Βήμα» έκλεισαν βάση σχετικού Νόμου για τα έντυπα που συνεργάστηκαν με τις Κατοχικές Αρχές και μάλιστα κατασχέθηκαν ως ανήκοντες σε γερμανικά συμφέροντα! (Αναλυτικά για τον ρόλο αυτού του συγκροτήματος έχουμε γράψει εδώ)

Έρχεται, λοιπόν, σήμερα και το Κυριακάτικο «Βήμα» να στρατευτεί με όσους επιθυμούν να βάλουν φίμωτρο στο διαδίκτυο. Ξεκινάει με μια «βολική» για το ίδιο αφετηρία. Τσουβαλιάζοντας όλα τα μπλογκ και γράφοντας ότι  «Ψέματα, μύθοι, προπαγάνδα και υπερβολές συνεχίζουν να διαιωνίζονται, άλλοτε από άγνοια και άλλοτε από στράτευση σε κάποιον ειδικό σκοπό, στην ελληνική μπλογκόσφαιρα». Με το ίδιο σκεπτικό του αρθογράφου θα μπορούσαμε να γράφαμε ότι: εκβιαστές –βλέπε Μιχαλόπουλο- καταχραστές δημοσίου χρήματος –Κοσκωτάς- κλπ, έχουν στην ιδιοκτησία τους τα ελληνικά ΜΜΕ.

Ας μην επαναλάβουμε αναλυτικά τα όσα ήδη έχουμε γράψει. Ότι δηλαδή, στην μπλοκόσφαιρα, όπως και στα παραδοσιακά ΜΜΕ ανθούν όλων των ειδών τα φρούτα: Κυπατζήδες, εκβιαστές, λαμόγια απατεώνες. Και φυσικά στο διαδίκτυο υπάρχουν ανακριβή και ψευδείς δημοσιεύματα. Μήπως όμως το ίδιο δεν συμβαίνει σε όλα τα ΜΜΕ;

Και στην τελική, ο συντάκτης του δημοσιεύματος στο «Βήμα» έπρεπε να γνωρίζει την λαϊκή παροιμία που λέει «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί». Τόσο γρήγορα ξέχασε ότι συντάκτης του «Βήματος» -ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος-  «ανακάλυψε» σε ένα γλαφυρό και απόλυτα περιγραφικό ρεπορτάζ του (είναι στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε) τον Ταγίπ Ερντογάν να συνομιλεί με τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός ήταν στη χώρα του και μιλούσε σε κομματική συγκέντρωση;;;!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *