Οι κάτοικοι της Κερατέας έχουν πάρει στο δούλεμα τον Παπουτσή και τους ένστολους υφισταμένους του

 Το γράφαμε κι εχτές. Οι κάτοικοι της Κερατέας έχουν πάρει στο δούλεμα τον Παπουτσή και τους ένστολους υφισταμένους του. Όπως θυμάστε χτες σε μια κακούγουστη παράσταση, δυνάμεις καταστολής συνοδεύοντας μπουλντόζα και φορτηγά άνοιξαν ένα μπλόκο των κατοίκων. Η αντίδραση των κατοίκων ήταν αφοπλιστική και εκφραζόταν στα λεγόμενα μιας κοπέλας της περιοχής: «Θα κλείσει πάλι. Ετσι θα μείνει συνεχώς ανοιχτός; Με ένα σφύριγμα μαζεύετε όλη η Κερατέα».

Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα: «Κλειστή είναι ξανά η λεωφόρος Λαυρίου και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Κερατέας, καθώς κάτοικοι τοποθέτησαν εκ νέου μπάζα στο οδόστρωμα, αντιδρώντας στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή», αναφέρουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Μα καλά, τόσο μυαλό θέλει για να καταλάβουν οι «αρμόδιοι» ότι δεν αρκούν υπερφίαλες δηλώσεις σαν κι αυτές του Ραγκούση και της Τζακρή, όπως και η κτηνώδικη συμπεριφορά των πραιτοριανών του Παπουτσή για να υλοποιηθούν τα σχέδιο κυβέρνησης-Μπόμπολα αφού αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής που δεν θα αφήσουν να υποβαθμιστεί η περιοχή τους και η ποιότητα ζωής τους; 

0 απαντήσεις στο “Οι κάτοικοι της Κερατέας έχουν πάρει στο δούλεμα τον Παπουτσή και τους ένστολους υφισταμένους του”

  1. Συγχαρητήρια στόν-στήν υπέροχο επνευστή αυτού του έργου ! Εύγε καλλιτέχνη ! Πάμε γερά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *