Συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 6/4/2011

ΘΕΜΑ: Συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ

Η Πρωτοβουλία ”Ένα Καράβι για τη Γάζα” θα συμμετάσχει στη διεθνή αποστολή που θα πλεύσει προς τη Γάζα στο τέλος του Μάη του 2011, εκφράζοντας έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη της προς τον λαό της Παλαιστίνης, μεταφέροντας ανθρώπους και βοήθεια. Στην Διεθνή Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ συμμετέχουν αντιπρόσωποι κινημάτων και πρωτοβουλιών από: Αλγερία, ΗΠΑ, Καναδά, Σκωτία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Κουβέιτ, Ιορδανία, Μαλαισία, Ινδονησία, Ελβετία, Τουρκία και οργανώσεις των Παλαιστινίων της Διασποράς.

Ο Διεθνής Στόλος της Ελευθερίας ΙΙ θα αποτελείται από περίπου 12 με 15 πλοία που θα μεταφέρουν φορτίο και πάνω από χίλιους επιβάτες, ανάμεσά τους, πολιτικούς, ευρωβουλευτές, συγγραφείς, δημοσιογράφους, εκπροσώπους θρησκευτικών δογμάτων, ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και  ακτιβιστές. 

Διεθνείς εκπρόσωποι του  Freedom Flotilla 2 θα παρευρεθούν στη Αθήνα στις 9 και 10 Απρίλη, για την διεθνή συνάντηση του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ.

Η Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» και οι ξένοι  εκπρόσωποι θα δώσουν συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, 11 Απριλίου, στις 11:00, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Νίκης 4, πρώτος όροφος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *