Για το .. κλάμα . .. του Πανίκα

Για την δικαστική περιπέτεια που περνάει ο γραφικός και χουντικός Π. Ψωμιάδης (Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω  που τεκμηριώνει αυτούς τους χαρακτηρισμούς) έχουμε αναφερθεί σε πρόσφατη ανάρτησή μας και δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο.

Παρακολουθώντας όμως από το πρωί τον Ψωμιάδη να έχει σβάρνα τηλεοράσεις και ραδιόφωνο κάνοντας λόγο ότι υφίσταται «πολιτική δίωξη» με αυτουργό «μια ομάδα που θέλει να τον φιμώσει για το θέμα της Μακεδονίας» και άλλες τέτοιες παπαριές, όπως και το κύμα συμπαράστασης που έχει δημιουργηθεί στο πρόσωπο του από στελέχη της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ, να γράψουμε κάποια πράγματα.

Για τους λόγους που είχε αυτή την κατάληξη η συγκεκριμένη ποινική δίωξη για τον Πανίκα έχουμε αναφερθεί στην ανάρτηση που αναφέραμε και δεν επαναλαμβανόμαστε.
Ας θυμηθούμε όπως κάποια έργα και ημέρες του επίδοξου αρχηγού της Ν.Δ που τόσο καιρό αν και είχαν ακουστεί βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του –μπροστά στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι πταίσμα αυτή για την οποία καταδικάστηκε- εξακολουθούσε και εξακολουθεί να κάνει τον δημόσιο κατήγορο στους πάντες.

Ξεθάβουμε απ’ το αρχείο μας δυο δημοσιεύματα χαρακτηριστικά από αστικά ΜΜΕ.

Αντιγράφουμε απ’ την εφημερίδα «Μακεδονία»: «Απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ μετρά το ελληνικό δημόσιο από την πρωτοφανή υπόθεση της κατ’ ουσία απευθείας αναθέσεως έργων, που εφαρμόζει με προκλητικό τρόπο η διοίκηση των αδελφών Ψωμιάδη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης…. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους και κυρίως στο διάστημα μετά το 2005 έχει στηθεί μία πρωτοφανής ιστορία με τα λεγόμενα «45άρια», έργα δηλαδή που εκτελούνται μέσω πρόχειρων διαγωνισμών, οι οποίοι στην πράξη ισοδυναμούν με απευθείας αναθέσεις σε ένα «κλειστό» κύκλωμα έμπιστων και «ημέτερων» εργολάβων»

Για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη ότι πέρα απ’ τα άσματα ο “«κύριος 10%», όπως αποκαλούν οι «γαλάζιοι» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη” –σύμφωνα με την εφημερίδα που αναφέραμε- έχει και πιο προσοδοφόρες δραστηριότητες διαβάστε όλο το δημοσίευμα.

Μια αναλυτική παρουσίαση του βίου και της πολιτείας Ψωμιάδη έχει κάνει και η ιστοσελίδα tvxs.

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι η συγκεκριμένη ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πανίκας, ενώ τόσο καιρό ήταν εντελώς ασύδοτος στις «περίεργες» δραστηριότητες του, δεν αποκλείεται να οφείλεται σε μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *