Βίντεο για τα επεισόδια στην συγκέντρωση Λοβέρδου

Δέκα ολόκληρα λεπτά αφιέρωσε ο Τέρενς Κουίκ με το ξεκίνημα του δελτίου ειδήσεων του Contra chanel στα επεισόδια στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, στους Αγ. Ανάργυρους που είχε ομιλητή τον Α. Λοβέρδο.
Στο βίντεο που παραθέτουμε πέρα ότι υπάρχουν αποσπάσματα από το δελτίο ειδήσεων του Mega στο οποίο δίνει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα ο Α. Λοβέρδος, ακούμε την τοποθέτηση του δημάρχου της περιοχής, την σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ καθώς και παρέμβαση εκπροσώπου του Σύριζα.

Και ενώ το ΠΑΣΟΚ αποδίδει τα επεισόδια σε μέλη του Σύριζα, κάποιες ενημερωτικές ιστοσελίδες προσδιορίζουν πολιτικά τα άτομα που εισέβαλαν στη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου στο Α’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων και πέταξαν αυγά και μπογιές κατά μελών του ΠΑΣΟΚ, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σε άλλες οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Το γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας είναι ότι η αγανάκτηση του κόσμου απ’ την πολιτική της μνημονικής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου αρχίζει να μετατρέπετε σε οργή. Τώρα, αν αυτή η οργή εκφράζεται με τον σωστό ή όχι τρόπο είναι μια άλλη συζήτηση. Αυτοί που θέλουν να συγκεκριμενοποιούν πολιτικούς χώρους γι’ αυτούς που αντιδρούν, έστω και μ’ αυτές τις ενέργειες βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

0 απαντήσεις στο “Βίντεο για τα επεισόδια στην συγκέντρωση Λοβέρδου”

  1. Η αλήθεια είναι ως εξής:

    1. Ο κόσμος που μαζεύτηκε για να αποδοκιμάσει τον Λοβέρδο και τον λοιπό Πασοκικό θίασο, ήταν 100 άτομα σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις παρευρισκομένων.
    2. Ο συρφετός των μπράβων, ασφαλιτών και πασοκικων οπαδών, επιτέθηκαν πρώτοι στον κόσμο που αποδοκίμαζε τον Λοβέρδο. Οι πληρωμένοι μπράβοι που κουβάλησε ο Λοβέρδος, οι ασφαλίτες καθώς και οι κρατικά διορισμένοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ (τα ονόματα τους είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία) είναι αυτοι που ασκησαν ΠΡΩΤΟΙ ΒΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΒΙΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στους διαμαρτυρόμενους δημότες της περιοχής. Φυσικά και οι προκλήσεις αυτών που έχουν καταστρέψει την ζωή μας δεν έμειναν αναπάντητες.
    3. Το ασθενοφόρο, αποτέλεσε μέρους της όλης επιχείρησης φυγάδευσης του Λοβέρδου από το χτίριο, προκειμένου να μην τσαλακωθεί η τηλεοπτική του εικόνα, καθώς ο κόσμος τον αποδοκίμαζε έντονα.
    4. Στο ασθενοφόρο οι μεγαλοπαράγοντες του ΠΑΣΟΚ μπήκαν ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΙ KAI ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ τηλεφωνα. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΜΙΛΑΜΕ.

    Οι παραδοχές του δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στο κανάλι «Κόντρα», ο οποίος πρωτοστάτησε ως μπράβος στα γεγονότα, αποτελούν ψήγματα αλήθειας μέσα σε όλη αυτήν την γκεμπελική τηλεοπτική επίθεση όπου αυτοί που επέλεξαν την βία και συμπεριφέρθηκαν σαν κρατική συμμορία – δηλαδή οι μπράβοι , ασφαλίτες και λοιποί κομματικά διορισμένοι στο δημόσιο τοπικοί ΠΑΣΟΚοι – προσπαθούν να παρουσιαστούν ως μωρές παρθένες.

    Δηλαδή τι περίμενε κανείς να γίνει, να έρθουν σε μια λαϊκή περιοχή ο Λοβέρδους ο οποίος καταργεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κλείνει νοσοκομεία, δεν πληρώνει τους γιατρούς και τους νοσοκόμους, παράλληλα να δέρνουν, να προπηλακίζουν και να απειλούν για όλα τους διαμαρτυρόμενους πολίτες οι πληρωμένοι μπράβοι του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενοι από τους ασφαλίτες και τα λοιπά κομματικά μέλη τα οποία αποτελούν επιτομές/ παραδείγματα του πελατειακού κράτους το οποίο μας έφτασε μέχρι εδώ, και ο κόσμος να κάτσει να τους ανέχεται και να παραμένει αμίλητος;

    Όσον αφορά τα κανάλια, δικά τους είναι και δεδομένη είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Όσο αλήθεια έλεγαν με τις «ειδήσεις» που διέδιδαν σήμερα πως ο ΣΔΟΕ επισπεύτηκε τα γραφεία του Περισσού (δες SKAI σήμερα) άλλη τόσο αλήθεια ήταν και αυτά που λένε σχετικά με την «επίσκεψη» Λοβέρδου.

    Φυσικά και ο κόσμος ήταν αυθόρμητος λαϊκός κόσμος που εξέφραζε πλήθος πολιτικών τάσεων και όχι μελή μιας πρωτοβουλίας ή παράταξης. Εάν ήταν άλλωστε μάλλον θα ήταν πιο οργανωμένος και θα τα είχαν χρειαστεί πραγματικά τα ασθενοφόρα οι μεγαλονταβαρτζήδες του ΠΑΣΟΚ και δεν θα τα είχαν φέρει προκειμένου να φυγαδεύσουν τον Λοβέρδο καθώς και για να έχει υλικό η τηλεοπτική τους προπαγάνδα των 8. Η τοπική κοινωνία φυσικά και δεν τσιγμπάει πλέον με αυτούς τους θεατρινισμούς των ΠΑΣΟΚΩΝ.

    Όσον αφορά τον νυν δήμαρχο, μπράβο του Λοβέρδου, η σχέση αγάπης του με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, μιλάει από μόνη της.

    Όσον αφορά τους χρόνους άφιξης του ασθενοφόρου, ένα έχω να πω: Εκπληκτικός. Τέτοια άμεση επέμβαση δεν είχαμε ξαναδεί στα μέρη μας. Τόσο άμεση, ώστε η προσχεδιασμένη αποστολή του ασθενοφόρου βγάζει μάτι, «αγαπητοί» ΠΑΣΟΚΟΙ. Πρέπει να γίνεται πιο orizinal με τις σκηνοθεσίες σας καθώς σας πήρε χαμπάρι όλη η τοπική κοινωνία η οποία γελαει μα τα χάλια σας.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ Ο ΙΔΙΟΣ – ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *