Η λαϊκή αντιβία αν είναι σωστά στοχευμένη και οι μορφές πάλης που δεν περιορίζονται σε ανούσιο χαρτοπόλεμο καταγγελιών και διαδηλώσεις παρελάσεις φέρνουν αποτελέσματα

  Οσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση και τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της να βαφτίσουν το κρέας, ψάρι και να μην παραδεχθούν το πατατράκ που έπαθαν και πήγε στα τάρταρα ο κυβερνητικός τσαμπουκάς και η κυβερνητική αδιαλλαξία,  συνέπεια του ηρωικού των κατοίκων της Κερατέας δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα.

Δεν υπήρξε κανένας «συμβιβασμός Παπουτσή με τους κατοίκους», όπως γράφει πρωτοσέλιδα το κυβερνητικό φερέφωνο του ΔΟΛ, τα «Νέα». Η κυβερνητική υποχώρηση ήταν «η πρώτη νίκη και θα συνεχίσουμε μέχρι να ληφθεί τελική απόφαση ότι εδώ δεν θα γίνει χωματερή», όπως δήλωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού.

Αλλά ακόμα και οι καλαμαράδες του συστήματος αναγκάζονται να παραδεχθούν –με τον τρόπο τους φυσικά-  στα γραπτά τους, ότι κυβερνητική επιδίωξη τώρα είναι να μην φανεί το τσαλάκωμα της κυβερνητικής πολιτικής  και το φιάσκο που υπέστησαν κυβερνητικά στελέχη, με τις υπερφίαλες δηλώσεις που είχαν κάνει.

Και αυτός που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Ολοι θυμόμαστε την αλαζονική συνέντευξη που είχε δώσει στην «Καθημερινή της Κυριακής» και ανάμεσα στα άλλα τόνιζε «ότι η κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία».

Τώρα σε δημοσιεύματα διαβάζουμε ότι: «Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης επίσης ενηµερώθηκε εκ των υστέρων για τη συµφωνία, αλλά χωρίς λεπτοµέρειες, γεγονός το οποίο αποδίδεται, στην κακή προσωπική σχέση με τον Χ.Παπουτσή. Το περιβάλλον του υπουργού Εσωτερικών επεσήµανε ότι “η απόσυρση των αστυνοµικών δυνάµεων δεν πρέπει να συνοδευτεί από άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέµα του έργου“».

Βλέπουμε δηλαδή μια προσπάθεια να διαχειριστεί επικοινωνιακά η κυβέρνηση το χαστούκι που έφαγε από τους κατοίκους της Λαυρεωτικής για να μην αποτελέσει παράδειγμα ο αγώνας τους –με τις μορφές πάλης που έχουν επιλέξει- για όλη την εργαζόμενη κοινωνία.

Εν κατακλείδι: Η λαϊκή αντιβία  αν είναι σωστά στοχευμένη και οι μορφές πάλης που δεν περιορίζονται σε ανούσιο χαρτοπόλεμο καταγγελιών και διαδηλώσεις παρελάσεις  φέρνουν αποτελέσματα

3 απαντήσεις στο “Η λαϊκή αντιβία αν είναι σωστά στοχευμένη και οι μορφές πάλης που δεν περιορίζονται σε ανούσιο χαρτοπόλεμο καταγγελιών και διαδηλώσεις παρελάσεις φέρνουν αποτελέσματα”

  1. Ανεύθυνα παιδάκια σαν το Πεταλωτή και το Ραγκούση δεν αξίζουν ούτε να τους τα χώσεις.
    Στην αξιοπιστία δεν παίρνουν ούτε καν ΜΗΔΕΝ, μόνο ψέματα, πάντα ψέματα.
    Πήρε ο ανεπρόκοπος διαχειριστής μας 5-6 χαζοχαρούμενα παιδάκια από τα κομματικά "μπαράκια" και είπε να φτιάξει κυβέρνηση.
    Του τιτανικού, εννοείται.
    Όσο για την Κερατέα οι υπόλοιποι Έλληνες ποτέ δεν θα μάθουν πόσα ξύλο φάγαμε, πόσα ιδιωτικά αμάξια μας κατέστρεψαν οι αστυνομικοί, πόση αγωνία τραβήξαμε για όσους συλλαμβάνονταν, πόσοι χάσαμε δόντια, πόσα ξενύχτια σαν τσιλαδόροι και άλλα που δεν έχει νόημα -τώρα πιά- να συζητάμε.
    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε νεκρός.
    Εάν είχε υπάρξει πιστέψτε με, θα γινόταν του Αγίου Βαρθολομαίου.
    Πάνω από 3500 ντόπιοι είναι κυνηγοί, πολλοί οι ευέξαπτοι πιτσιρικάδες.
    Τέλος καλό όλα καλά.

  2. Συμφωνώ με την άποψη ότι ήταν ένα πατατράκ για την κυβέρνηση. Υπάρχει ενδεχόμενο να θέλουν τα ΜΑΤ αλλού ώστε να τρομοκρατήσουν το λαϊκό κίνημα. Οι κάτοικοι καλό είναι να χουν το νου τους γιατί ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τον υπουργό των ναυαγίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *