Δ. Καζάκης: Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, Σομαλία της Ευρώπης (Βίντεο)

Ασχετα αν συμφωνεί κανείς απόλυτα με τις απόψεις του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη ή όχι το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αφήσουν αδιάφορο όποιον θέλει να έχει μια στοιχειώδη επαφή με τα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας.

Το βίντεο που παραθέτουμε περιέχει το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξη που έδωσε χτες στο τηλεοπτικό κανάλι του Τράγκα. Αν και διαρκεί αρκετά –πάνω από μισή ώρα- αξίζει να παρακολουθήσετε το σκεπτικό του που σε γενικές γραμμές μας λέει ότι το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ξένη οικονομική ολιγαρχία σχεδιάζουν να μετατρέψου την χώρα μας σε μια Σομαλία της Ευρώπης. Ότι καταστρέφουν κράτη και λαούς για να επιβιώσει το τραπεζικό κατεστημένο και μια κλίκα καπιταλιστών σε όλη την Ευρώπη.
Παράλληλα αναδεικνύει τον προδοτικό –για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού- ρόλο της κυβερνητικής συμμορίας του Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου.

3 απαντήσεις στο “Δ. Καζάκης: Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, Σομαλία της Ευρώπης (Βίντεο)”

  1. Τωρα ρε φιλε αυτο σε πειραξε εσενα η τα χαλια που μας εφεραν τα κοπροσκυλα ??

  2. Γιατί σε χάλασε? Ο άνθρωπος δε κάνει πασαρέλα, οικονομικές αναλύσεις κάνει και μάλιστα γαμάτες

  3. Τι διάολο, ο οικονομολόγος – αναλυτής Καζάκης … μόνο μια μπλουζα φοράει στην ζωή του ? Ή μήπως γύρισε όλες τις εκπομπές το ίδιο βράδυ και προβάλλονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *