“Ροχάλα” Πεταλωτή σε πρωτοκλασάτα Πασοκικά στελέχη

 Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά δεν μπορεί να μην υπογραμμίσουμε το «φτύσιμο» που έριξε κατάμουτρα σε πρωτοκλασάτα Πασοκικά στελέχη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Γ. Πεταλωτής κατά την σημερινή ενημέρωση που έκανε στους πολιτικούς συντάκτες.

Ρωτάει τον Πεταλωτή ένας δημοσιογράφος: «γιατί ξορκίζετε την αναδιάρθρωση, εννοώ όσον αφορά το συνολικό χρέος της χώρας;».
Και απαντάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι δεν συζητάμε την αναδιάρθρωση. Δεν πιστεύουμε ότι η αναδιάρθρωση μπορεί να λύσει το πρόβλημα της χώρας. Εάν γινόταν αναδιάρθρωση, αυτό θα είχε βλαπτικά αποτελέσματα. … Υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν και επιδιώκουν ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση και φυσικά  το πιστεύουν για την τσέπη τους και όχι για τη χώρα μας. Συνεπώς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά και διάφορα ζητήματα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε και από εκεί από όπου προτείνονται».

Και εδώ γενάτε το ερώτημα. Αυτή την «ροχάλα» που δέχτηκαν από τον Γ. Πεταλωτής που εκφράζει τις θέσεις της κυβέρνησης, όσα Πασοκικά στελέχη –απ’ τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη μέχρι την Βάσω Παπανδρέου- που έχουν ταχθεί δημόσια υπέρ της αναδιάρθρωσης του χρέους  θα την κάνουν γαργάρα; Θα δεχθούν δηλαδή ότι εξέφρασαν απόψεις που εξυπηρετούν «την τσέπη τους και όχι την χώρα»;

0 απαντήσεις στο ““Ροχάλα” Πεταλωτή σε πρωτοκλασάτα Πασοκικά στελέχη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *