Υποκρισία εθνοπατέρων και δημοσιοκάφρων (Βίντεο)

«Πιασάρικο» θέμα βρήκαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα αστικά κόμματα με την ενέργεια των 850 βουλευτών να ζητήσουν να λάβουν αναδρομικά από τον κρατικό προϋπολογισμό πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν επίδειξη «κοινωνικής ευαισθησίας». Ξεχειλίζει υποκρισία η αντίδραση τους.

«Προκλητική ενέργεια σε δύσκολη οικονομική συγκυρία» ήταν η κοινή συνισταμένη όσων ακούστηκαν στο κοινοβούλιο τους και γράφτηκαν στις φυλλάδες τους. Κανένας τους όμως δεν στάθηκε στο γεγονός ότι η κρατική χρηματοδότηση στα πολιτικά κόμματα συνεχίζει να είναι τεράστια –από το χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού φυσικά- καμιά φωνή ή γραφίδα δεν βρέθηκε να πει για τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν οι νυν εθνοπατέρες.

Και επειδή συνηθίζουμε να μιλάμε με ντοκουμέντα αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο που παραθέτουμε. Σ’ αυτό παρακολουθούμε χαρακτηριστικά δείγματα της υποκρισίας των δημοσιοκάφρων, και την ξεκάθαρη θέση του ΚΚΕ να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη και οι βουλευτές να συνταξιοδοτούνται από τους φορείς ασφάλισης της εργασίας τους, μια πρόταση που τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα κάνουν ότι δεν ακούνε.

Επίσης στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού –βασισμένο σε δημοσίευμα του δημοσιογράφου Βαφειάδη σε περιοδικό της εφημερίδας «Καθημερινή», κάτι που του στοίχησε την απόλυση του από το συγκρότημα Αλαφούζου (διαβάστε το)- και στο οποίο διαπιστώνουμε τις μπέικες απολαβές των εθνοπατέρων.

Για όλα αυτά εθνονταβατζήδες και δημοσιοκάφροι μαρκουτσοφόροι – καλαμαράδες δεν λένε κουβέντα. Τους πείραξε μια προκλητική ενέργεια πρώην βολευτών και βρήκαν την ευκαιρία να στηλιτεύσουν την συμπεριφορά κάποιων απόμαχων πολιτικάντηδων βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος.

0 απαντήσεις στο “Υποκρισία εθνοπατέρων και δημοσιοκάφρων (Βίντεο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *