Τι παίζεται μεταξύ Χρυσοχοϊδη και Διώτη;

 Χτες είχαμε κάνει ανάρτηση σχετικά με τις κυβερνητικές σκοπιμότητες –κατά την εκτίμησή μας φυσικά-  που εξυπηρετεί ο διορισμός του πρώην εισαγγελέα Γιάννη Διώτη σαν διάδοχος του Γιάννη Καπελέρη επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Ανάμεσα στα άλλα τονίζαμε ότι «είναι φανερό ότι πρόκειται για μια επιλογή του Μ. Χρυσοχοϊδη».

Σήμερα έρχεται η εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας», Μάνια Τεγοπούλου που με μια «δηλητηριώδη» πρόταση που υπογράφει, αφήνει να εννοηθεί ότι έχουν βάση κάποιες φήμες (τις οποίες υπερασπιζόμενοι την εγκυρότητα του μπλογκ μας δεν αναπαράγουμε) οι οποίες κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και δίνουν απάντηση σ’ αυτό που γράφαμε χτες: «Πραγματικά δεν μπορεί να ξέρουμε τι ακριβώς συνδέει τον Πασόκο υπουργό με τον συνταξιούχο εισαγγελέα».

Απευθυνόμενη, λοιπόν στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η Μάνια Τεγοπούλου τον ρωτάει μέσα από την εφημερίδα της: «Κύριε Χρυσοχοΐδη, είστε ενήμερος για τις ερωτικές επιστολές του κ. Διώτη;». 

Τι ακριβώς ρωτάει η εκδότρια; Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει για να μην βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα; Μήπως επίσης ο λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις Χρυσοχοϊδης πρέπει επίσημα να ζητήσει διευκρινήσεις για το ερώτημα που του θέτει η εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας»; 

0 απαντήσεις στο “Τι παίζεται μεταξύ Χρυσοχοϊδη και Διώτη;”

 1. Προς τους διαχειρηστές του blog: Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε μαζικά!
  Oχι στην επίθεση κατά των blogs!

  Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κατι όλοι μαζί ταυτόχρονα;
  Οπως π.χ. το κάναμε 50-60 blogs στις 2 του Μάρτη με θέμα : H EΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ Κ.Λ.Π.;
  Π.Χ. Θέμα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ – ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" και να αναρτηθεί απο όλα τα blogs που συμφωνούν μια συγκεκριμένη ημέρα και για δυο ωρες …ας πούμε.
  Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε να βρούμε φόρμα και να συντονιστούμε.

  galaxiako.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *