Πολύ καλό το πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής “Keiser Report” του Max Keiser

Πολύ καλό το πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής “Keiser Report” του Max Keiser, με σημαντικές αναλύσεις για τη διεθνή οικονομία. Περισσότερα θα γράψω και εγώ όταν βρω χρόνο (ελπίζω αύριο), μιας και ο καπιταλισμός έχει καταφέρει να μην έχουμε χρόνο για τέτοιου είδους “πολυτέλειες” όπως πχ το να ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο.

Πάντως, οι εξελίξεις ήταν σημαντικές στις παγκόσμιες αγορές, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτα, απλά θα ξεραθώ στο κρεβάτι για να ξεκουραστώ εν όψει του αυριανού “δημοκρατικού” ρημάγματος που με περιμένει – ως συνήθως.

Ως τότε, εδώ το βίντεο της εκπομπής του Max Keiser:

0 απαντήσεις στο “Πολύ καλό το πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής “Keiser Report” του Max Keiser”

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΠΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΡΑΤΟΣ – ΛΑΤΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΤΟ 2010. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *