Για τα “τσακάλια” της “αντιτρομοκρατικής”

   «Δεν θέλω να πω όνομα είμαι ένας πολίτης και θέλω να πω μόνο ότι οι αναρχικοί απ τα εξάρχεια πάνε στην κερατέα μολότοφ για να πετάνε στους αστυνομικούς στις φασαρίες που γίνονται για το χυτά. Τρεις από αυτούς που κάνουν κουμαντό είναι ο…. μένει … και έχει τηλέφωνο, ο ….και …το τηλεφώνου αυτού είναι… Αυτός μένει… Αυτοί και άλλοι είναι μπλεγμένοι στα επισοδια στην αθήνα, πάνττα πάνε ήταν και στο κάψιμο στην ΜΑΡΦΙΝ ΤΗΝ 5 ΜΑΗ 2010 μπροστάρηδες».

Η ανώνυμη αυτή επιστολή από κάποιον πολίτη -που έφτασε στην Κρατική Ασφάλεια- και απλώς κατονομάζει τρία πρόσωπα, χωρίς να συνοδεύεται από το παραμικρό δείγμα αξιοπιστίας, κρίθηκε ως στοιχείο ικανό να συμπεριληφθεί στην ογκωδέστατη δικογραφία για τον εμπρησμό της «Marfin», από τον οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τρεις εργαζόμενοι, εκ των οποίων η μία έγκυος. Σύμφωνα, μάλιστα, με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, φέρεται ως ένα από τα σημαντικά στοιχεία σε βάρος των τριών από τους τέσσερις νεαρούς που προσήχθηκαν ως ύποπτοι για την υπόθεση την περασμένη Παρασκευή.

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε ρεπορτάζ της σημερινής «Ελευθεροτυπίας».

Και για να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις σκοπιμότητες αυτής της υπόθεσης που ανακίνησαν για τις δικές τους σκοπιμότητες τα τσακάλια της «αντιτρομοκρατικής» να παραθέσουμε απόσπασμα από το χθεσινό δημοσίευμα του «Ποντικιού» που το τιτλοφορεί «Προκάτ προσαγωγές για τους νεκρούς της   Marfin»:

«Η υπόθεση έσκασε σαν βόμβα το πρωί της Παρασκευής, όταν η κρατική ασφάλεια, μιμούμενη τα κατορθώματα της αντιτρομοκρατικής, προχώρησε σε “αιφνιδιαστικά” … προαναγγελθείσες και προπαρασκευασμένες από το επικοινωνιακό ιερατείο της προπαγάνδας προσαγωγές, προσαγωγές τις οποίες πλάσαραν στα συνεργαζόμενα μέσα ως συλλήψεις, δημιουργώντας ευθύς εξαρχής με υποδόρια γκαιμπελική μέθοδο την ψευδαίσθηση στην κοινή γνώμη πως έπιασαν τους δράστες. Παλιά τους τέχνη κόσκινο … Απλώς να θυμίσουμε πως η ίδια ακριβώς υπηρεσία, με την ίδια εξίσου επικοινωνιακή στρατηγική, “εξιχνίασε” , όπως ίσως θα θυμάστε, και την πολύκροτη υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, καταδιώκοντας ως δράστη έναν πρώην συνάδελφό της … Και για να μην ξεχνιόμαστε: Ακριβώς με τα ίδια μέσα και επικοινωνιακές τεχνοτροπίες είχαν κατασκευάσει την υπόθεση του σπιτιού στην περιοχή του Γκύζη, το οποίο εμφάνισαν ως το φυτώριο της πιο σκληρής κι αμείλικτης εκδοχής της νεοτρομοκρατίας, για να πέσουν τελικά στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν».

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο να προσθέσουμε εμείς. Αλλωστε, πρόσφατα γράφαμε, με αφορμή την αθώωση του Σ. Σείσίδη για τον άθλιο ρόλο των μπάτσων ειδικά της λεγόμενης
«αντιτρομοκρατικής»

0 απαντήσεις στο “Για τα “τσακάλια” της “αντιτρομοκρατικής””

  1. Προπαρασκευασμένες και έτοιμες ¨ειδήσεις¨για να φεύγουν τα φώτα από εκεί που φοβούνται περισσότερο… Αν θυμάστε όταν έγιναν οι προσαγωγές ήταν που ¨άνοιξαν¨τα βοθρο -στόματά τους ο καρατζα-παπάρας και ο αρχικλέφταρος Μειμαράκης και βριζόντουσαν άσχημα ! Γιάυτό τρομοκρατήθηκαν γιατί δεν ήξεραν τι θα ξεράσουν και για ποιούς πάνω στην τρέλλα τους !Και όταν βγήκε η δήλωση του Στρος καν για την προδοσία του άλλου παπα-παπάρα τζέφρυ , ¨πιάσανε¨τους δολοφόνους των μπάτσων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *