Σειρά του Ευ. Βενιζέλου να εισπράξει γιουχάρισμα

 

Τελικά θα πρέπει να το σκέπτονται αρκετά τα κυβερνητικά στελέχη κάθε φορά που θα πρέπει να κάνουν δημόσια παρουσία.
Όπως γράφαμε και την Πέμπτη, το παλιό τραγούδι –παραλλαγμένο-  «Δεν έχει δρόμο να διαβώ, σοκάκι να περάσω, γωνιά να πάω να κρυφτό, σημείο να αράξω»  του Πάνου Τζανετή θα πρέπει να συνοδεύει την σκέψη όλων των ατόμων που αποτελούν τον κυβερνητικό θίασο του ΓΑΠ.

Το τελευταίο κρούσμα μας έρχετε από την Θεσσαλονίκη, όταν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ευ. Βενιζέλος είχε την φαεινή ιδέα να ήταν ένας απ’ τους παρουσιαστές του βιβλίου  του εκδότη Πέτρου Παπασαραντόπουλου με τίτλο “Πολιτικό τραβέρσο στην ύστερη μεταπολίτευση”.

Μέλη του σωματείου Βιβλίου-Χάρτου καθώς και φοιτητές που ήταν παρόντες, με το που επιχείρησε να πάρει τον λόγο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ξέσπασαν σε συνθήματα όπως “θα είμαστε εδώ θα είμαστε παντού, θα γίνουμε ο φόβος του κάθε υπουργού” και “εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη”, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, να διακοπεί η παρουσίαση του βιβλίου και ο Πασόκος υπουργός να φυγαδευτεί για να αποφύγει τα χειρότερα.

Σημεία των καιρών. Ούτε σε κηδείες δεν θα τολμούν να παρουσιαστούν τα μέλη της κυβερνητικής συμμορίας όπως γράφαμε και χτες.

0 απαντήσεις στο “Σειρά του Ευ. Βενιζέλου να εισπράξει γιουχάρισμα”

  1. Δεν "είχε τη φαεινή ιδέα". Είναι κουμπάρος και προστάτης του!
    "Μαζί τα φάγαμε"

  2. Χτες το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση είχε συναυλία των Kr;onos Quartet. Μετά το τέλος του live ο άθλιος Πάγκαλος έφαγε άγριο γιούχα και από κόσμο κόσμιο και "καθώς πρέπει". ¨εφυγε τ΄ρεχοντας με τους μπράβους του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *