Ανεγκέφαλοι “μπαχαλάκηδες” ή συνειδητοί προβοκάτορες;

Εχουν γίνει πια ξεκάθαρα τα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια που είχαν σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών πολιτών, ο ένας απ’ τους οποίους  νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στην εντατική.

Εδώ να το ξεκαθαρίσουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για ενέργειες λαϊκής αντιβίας ή λαϊκής αυτοάμυνας που είναι απολύτως δικαιολογημένες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις απέναντι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Σ’ αυτό το περιστατικό των Εξαρχείων, έχουμε μια ενέργεια τυφλής βίας  με καθαρά φασιστικά χαρακτηριστικά.

Δεν θα μπούμε σε αστυνομικά σενάρια για το ποιοι την προκάλεσαν. Η διαπίστωση όμως είναι μια: Είτε προήλθε από εντελώς ανεγκέφαλους «μπαχαλάκηδες», είτε από συνειδητούς προβοκάτορες πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια που εξυπηρετεί το σύστημα και τους μηχανισμούς του. 

0 απαντήσεις στο “Ανεγκέφαλοι “μπαχαλάκηδες” ή συνειδητοί προβοκάτορες;”

  1. Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι Τον Γενάρη του 1991 με αφορμή την δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα και τα ανάλογα επεισόδια που έγιναν Πήρε φωτιά στο κέντρο κατά την διάρκεια των οδομαχιών το κτρίριο του Κάπα Μαρούσι. Αποτέλεσμα 4 άνθρωποι νέκροι. Και τα καθεστωτικά είχαν επιτεθεί άγρια στο χώρο.
    Τότε όπως υπήρζαν ακόμα δημοσιοργάφοι με αρχι…α όχι αρχι..α, είχαν αποδείξει ότι την φωτιά την έβαλε ένα καπνογόνο των αστυνομικών και ο συγκεκριμένος τύπος καπνογόνου ήταν ιδιαίτερα εμπρηστικός.
    Σήμερα δεν υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος να το ψάξει και να βγάλει την ιστορία στο φως; Τόσο σας αλλωτρίωσε το χρήμα. Και ελπίζω αν κάποιος διαβάσει το σχόλιο μου από αυτούς να ταρακουνηθεί.

  2. Ποιους βολεύει αυτό παρά μόνο την Κυβέρνηση. Και όσο αν ακούγεται παρόλογο για μερικούς.Μερικά όντως ξαναμένα πιτσιρίκια και καθοδηγούμενα από πράκτορα-προβοκάτορα κάνουν μια επίθεση. στο Α/Τ εξαρχείων. Αποχωρόντας ρίχουν μια μολότοφ σε έναν κάδο στην λαϊκή. με σκοπό να πουν ότι έγινε επίθεση και σε πολίτες. Και για ακόμα καλύτερη τύχη των πρακτόρων πήγαν οι αθώοι μικροπωλητές να σβήσουν την φωτιά και υπέστησαν τα εγκαύματα.
    Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *