Καραμπινάτο σκάνδαλο

 Πριν μερικές μέρες γράφαμε στο μπλογκ μας ότι «με πρωτοβουλία του Γιάννη Ραγκούση κάποια τσακάλια θα κονομήσουν χοντρά.
Συγκεκριμένα με νομοσχέδιο του  υπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που συζητείται την ερχόμενη βδομάδα στην βουλή, υποχρεώνονται να θέσουν σε λειτουργία ιστοσελίδες όλοι οι φορείς δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα είναι “φωτογραφικό” ώστε αυτοί που θα αναλάβουν αυτή την εργασία –κατασκευή νέων και “αναβάθμιση” ήδη υπαρχόντων ιστοσελίδων- έχουν “καπαρώσει” την δουλειά».

Το νομοσχέδιο πέρασε και ψηφίστηκε αλλά από δική μας αδυναμία –ακολούθησαν “φλέγοντα” γεγονότα και παράλληλα εργαζόμαστε στο στήσιμο ιστοσελίδας αντιπληροφόρησης με διαδικτυακό ραδιόφωνο- δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε την κοινοβουλευτική διαδικασία και να την σχολιάσουμε.

Ομως το δεδομένο είναι ότι με όχημα την κατασκευή ιστοσελίδων κάποια ημέτερα γατόνια έχουν θησαυρίσει. Και σαν μια ακόμα απόδειξη αυτού του γεγονότος παραθέτουμε  το «καρεδάκι» που έχουμε στην φωτογραφία, από σημερινή εφημερίδα και το οποίο μας λέει ότι μόνο για τις ιστοσελίδες του ΙΚΑ και του ΝΑΤ κάποια λαμόγια τσέπωσαν 3,3 εκατομμύρια ευρώ!!!!!

Είναι εξοργιστικό! Δεν έχουμε διαβάσει το δημοσίευμα για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Αλλά όποια δικαιολογία και να υπάρχει για την δαπάνη αυτού του τεράστιου ποσού -αναβάθμιση, συντήρηση ιστοσελίδων, κλπ- είναι ολοφάνερο ότι εδώ έχουμε ένα καραμπινάτο σκάνδαλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *