Η Ε.Ε. διατάζει συναίνεση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε η ανταπόκριση απ’ τις Βρυξέλες του ανταποκριτή του Mega, Μ. Σπινθουράκη στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Ε.Ε απαιτεί από τα δυο κυβερνητικά κόμματα, στην προκειμένη περίπτωση από την Ν.Δ, αφού η στάση του κυβερνητικού θιάσου του ΓΑΠ είναι δεδομένη, να δώσουν εγγράφως (!!!!) την συναίνεση τους στους όρους του Μνημονίου για να συνεχιστεί η περαιτέρω εκταμίευση του «πακέτου οικονομικής στήριξης». (Δείτε το βίντεο)

Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο παριστάμενος στην εκπομπή βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Μαρκόπουλος, παρουσίασε την έκδηλη αμηχανία του αρχικά αμφισβητώντας την βασιμότητα του ρεπορτάζ και συνέχισε την τοποθέτησή του δηλώνοντας ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει, αποτελεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι η Ν.Δ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική. Δεν μπορούσε φυσικά να έλεγε κάτι διαφορετικό αφού η αντιμνημονιακή ρητορεία αποτελεί την βασική κατεύθυνση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όπως και να έχει το θέμα πάντως η συνέχεια προβλέπετε πολύ ενδιαφέρουσα.

0 απαντήσεις στο “Η Ε.Ε. διατάζει συναίνεση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ (Βίντεο)”

  1. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν. ΚΟΡΕΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *