Μπάτσοι και νεοναζί δολοφονούν μαζί (Βίντεο)

 Οι αισχροί γκαιμπελίσκοι δημοσιοκάφροι του Αλαφούζου ξεδίπλωσαν πάλι τον άθλιο ρόλο τους. Τούτη  την φορά παρουσιάζοντας το γεγονός της δολοφονίας, με δέκα μαχαιριές,  χτες, ενός 20χρονου απ’ το Μπαγκλαντές στα Πατήσια.
Πέρα ότι «ξεπέταξαν» το θέμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το «έντυσαν» με εικόνες από την δολοφονία που έκαναν κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη –τα ΜΜΕ τους φέρουν σαν αλλοδαπούς-, προχτές σε ένα έλληνα πολίτη για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα, κάνοντας συνειρμικά την σκέψη του θεατή να πάει σε άλλα μονοπάτια. (Δείτε το βίντεο)
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι παρουσίασαν την εκδοχή της μπασκηναρίας για την δολοφονία του 20χρονου μετανάστη, ενώ είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι πρόκειται για μια ρατσιστική δολοφονία με θύτες ασπόνδυλα φασιστιειδή.
Εδώ να συμπληρώσουμε ότι η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε οργανωμένο ρατσιστικό πογκρόμ με θύματα δεκάδες μετανάστες, τραυματίζοντας αρκετούς από αυτούς. Δεν είναι άσχετη η δολοφονική επίθεση σε βάρος του μετανάστη από το Μπαγκλαντές στην οδό Καλάρη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *