Δηλώσεις Τσίπρα (Βίντεο)

Μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του Σύριζα σε δηλώσεις του τόνισε, ότι δεν συζήτησε με τον πρωθυπουργό της μνημονικής κυβέρνησης την λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας.
Η συνάντηση του είχε σαν στόχο –όπως είπε- ότι ο Παπανδρέου δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σ’ αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση του Παπανδρέου, τόνισε, εδώ και ενάμιση χρόνο έχουν οδηγήσει την χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή. Δεν έχει την γενναιότητα να παραδεχτεί αυτή την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την καταστροφική πολιτική και ψάχνει για συνένοχους, συμπλήρωσε ο Α. Τσίπρας, διατυπώνοντας την άποψη του ότι ο Παπανδρέου, τούτη την ώρα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει.

0 απαντήσεις στο “Δηλώσεις Τσίπρα (Βίντεο)”

  1. ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ. ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ την επόμενη μέρα από την εξαγγελία των μέτρων απαίτησαν από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν άμεσα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 2 Ιούνη. ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ απέρριψαν την πρόταση και «συζήτησαν τη δυνατότητα» για 24ωρη απεργία (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) στις 21 Ιούνη…ένα μήνα μετά την εξαγγελία των μέτρων(!!!), ενώ η Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ) στήριξε τις προτάσεις των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και καταψήφισε την πρόταση για απεργία στις 2 Ιούνη.
    ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ δίνουν χρόνο στην κυβέρνηση και στο κεφάλαιο, υπονομεύουν τους αγώνες των εργαζομένων, κάνουν πλάτες για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική.
    Δεν πάει άλλο με αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες! Είναι μέρος του προβλήματος, είναι επικίνδυνες για τα λαϊκά συμφέροντα! Μόνη επιλογή η εγκατάλειψη τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *