10 πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία βρίσκονται στις ειδικές συνθήκες στις φύλακες της Ελλάδος.

image00210 πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία βρίσκονται στις ειδικές συνθήκες στις φύλακες της Ελλάδος. Στην Λάρισα στις 30 Απριλίου ο Cengiz Bayir μόλις γύρισε από το δικαστηρίου στην φυλακή δέχτηκε ξανά το εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο. (Η απόφαση του εφετείο της Λάρισας ήταν μη έκδοση του στην Τουρκία) Επειδή αντιστατικέ σε αυτήν την αναξιοπρεπή συμπεριφορά τιμωρήθηκε με ποινή πέντε μερών απομόνωσης από το Εισαγγελέα φυλακών της Λάρισας, και οδηγήθηκε σε κελί. Για να διαμαρτυρηθεί σε αυτήν την αδικία του Εισαγγελέα των φυλακών της Λάρισας και ζητώντας να οδηγηθεί στο πτέρυγα Ε, ξεκίνησε απεργία πείνας.

Οι άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία στις φύλακες Λάρισας, Κορυδαλλού και Δομοκού μέχρι να δοθεί τέλος στην απομόνωση του Cengiz Bayir ξεκίνησαν για συμπαράσταση και διαμαρτυρία απεργία πείνας από 1 Μάη.

 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ημέρα 30 Απριλίου έπειτα από την επιστροφή από το δικαστήριο στις φύλακες Λάρισας , ο σύντροφος μας ο Cengiz Bayir δεν δέχτηκε το εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο. Cengiz Bayir τους είπε ότι μπορών να κάνουν ερεύνα με το χέρι ή με το μηχάνημα. Επειδή ο Cengiz Bayir δεν δέχτηκε την αναξιοπρεπή ερεύνα τιμωρήθηκε με ποινή πέντε μερών απομόνωσης σε κελί από το Εισαγγελία φυλάκων της Λάρισας, και οδηγήθηκε σε κελί.

Η ποινή 5 μερών απομόνωσης σε κελί που έδωσε ο Εισαγγελέας είναι παράνομο και αντίθετο με τον νόμο. Η αναξιοπρεπής ερευνά είναι αντίθετο με τα ανθρωπινά δικαιώματα και στις ελευθερίες. Είναι απαράδεκτο. Αυτή η αυθαίρετη απόφαση και εφαρμογή του Εισαγγελέα είναι απαράδεκτο.

Για αυτό το λόγο , για να διαμαρτυρηθούμε την ποινή απομόνωσης σε κελί που δόθηκε στον Cengiz Bayir, και την αυθαίρετη συμπεριφορά του Εισαγγελέα των φυλάκων της Λάρισας , και ζητώντας να οδηγηθεί στο πτέρυγα Ε ο σύντροφος Cengiz Bayir, από το πρωί του 1η Μαϊ ξεκινάμε την απεργία πείνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *