Απύθμενο θράσος: Μνημονιακοί βουλευτές ζητούν προσωρινή κατάργηση των διοδίων!

διοδια+EUΗ υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα, αναφερόμενη στον μεγάλο αριθμό των ψηφοφόρων που για οικονομικούς λόγους δεν ψήφισαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προτείνει την κατάργηση των διοδίων κατά το εκλογικό τριήμερο των ευρωεκλογών.

Από τη μιά αναγνωρίζουν την αδυναμία των πολιτών να πληρώσουν τα δυσβάστακτα χαράτσια των διοδίων, από την άλλη δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους: τους κάθε λογής μπομπολαίους μεγαλοεργολάβους, έλληνες και ξένους.
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το μέγεθος του κυνισμού τους:  «Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών απέδειξε ότι ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας δεν προσήλθε στις τοπικές εκλογές από οικονομικούς λόγους. Είτε αυτοί αφορούσαν μετακινήσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων … είτε εξαιτίας των διοδίων» ανέφερε η κα Τζαβέλα.

Να ένα ακόμη ρουσφετάκι που σκαρφίστηκαν για να δημαγωγήσουν οι κάθε λογής  μαυρογιαλούροι προκειμένου να ψαρέψουν μερικά ακόμα ψηφαλάκια. Εξ άλλου είναι πολλές χιλιάδες ευρώ ο μισθός του ευρωβουλευτή.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω από την αρχή του αγώνα του ενάντια στα διόδια, εδώ και 5 χρόνια, είχε προειδοποιήσει για τους ψεύτες πολιτικούς που υπόσχονταν μειώσεις των διοδίων, καταργήσεις για τις τοπικές κοινωνίες, κάρτες ελεύθερης διέλευσης και άλλες χάντρες και καθρεφτάκια.

Πολιτικοί σαν τον Μαγκριώτη, τον Ρέππα, τον Βορίδη, τον Σουφλιά, τον Μαγκούφη και τόσους άλλους δεν θα σβυστούν από την μνήμη του λαού και θα μείνουν σαν πρότυπα βουλευτών και υπουργών που ήταν απόλυτα συνεπείς με τις αρχές τους: την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας χούφτας μεγαλοεργολάβων σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Ο λαός έχει και μνήμη και ελπίζουμε και κρίση και στο χέρι του είναι να καταργήσει τα χαράτσια των διοδίων με τον μόνο τρόπο που είναι δυνατός.
Την κατάργηση ενός ληστρικού συστήματος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Για αυτό παλεύει με όλες του τις δυνάμεις και το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και καλεί όλους τους πολίτες να πυκνώσουν τις γραμμές του.



ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.eu
epitropes2010@gmail.com
τηλ. 211 0192839- 6946738344 
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 8-  1ος όροφος, ΠΑΤΗΣΙΑ- ΗΣΑΠ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΣΤΑΣΗ ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 8.30 μμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *