Είναι ο Γιώργος Κούρος ο νέος Γιάννης Πρετεντέρης;

01

Ο Γιώργος Κούρος εμφανίζεται στα 06:34’ του βίντεο από το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και με αφορμή ερώτηση της Μαρίας Χούκλη, μέσα σε 3 μόλις λεπτά, δίνει τη δική του τρομοκρατική παράσταση, με έναν προεκλογικό ρόλο τον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ερμηνεύσει με μεγάλη αποτυχία, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και άλλοι πολλοί «καλοί συνάδελφοι». Ακολουθούν αποσπάσματα και σουπεράκια…

02

«Στο βωμό της ανατροπής, λοιπόν, παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν διστάζει να ψαρέψει φανερά Χρυσαυγίτες. Ανατροπή, όμως, όπως την ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αστάθεια. Μέχρι, λοιπόν, την Κυριακή, οι ψηφοφόροι που δεν θέλουν περιπέτειες, πρέπει να γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να μας οδηγήσει σε παρατεταμένες εκλογικές αναμετρήσεις. Μπορεί, δηλαδή, το αποτέλεσμα να δημιουργήσει αστάθεια και αβεβαιότητα και τελικά, να μην είναι η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά η αστάθεια και η αβεβαιότητα να φέρουν ένα πολιτικό ατύχημα».

03

Ακλουθεί μια… καταιγίδα από «μπορεί» που (θα) συνεπαχθούν – κατά τον Γιώργο Κούρο – αρμαγεδονικές πολιτικοοικονομικές εξελίξεις για την Ελλάδα και αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα προλαβαίνει να κάνει λόγο – ακόμη 3 φορές (!) – για το περιβόητο «πολιτικό ατύχημα», για το «απίστευτο τέλμα», για το πισωγύρισμα «λίγο πριν την έξοδο απ’ το μνημόνιο», για τα «σημάδια χρεοκοπίας», για μισθούς και συντάξεις, καταλήγει:

04

«Μαρία, πρέπει να το καταλάβουν όλοι, ότι δεν είναι το αποτέλεσμα το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το ατύχημα και το πολιτικό ατύχημα μπορεί να έρθει με χαλαρή ψήφο. Μέχρι σήμερα, βέβαια, απ’ ό,τι φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεντρώσει τη μέγιστη πλειοψηφία που μπορεί, τη μέγιστη συσπείρωση, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το κυβερνητικό στρατόπεδο. (…) Πρέπει να σου πω, όμως, μέχρι την τελευταία (δημοσκόπηση) που παρουσιάσαμε χθες, φαίνεται ότι η πλειοψηφία, δεν θέλει περιπέτεια, δεν θέλει εκλογές. Επομένως για να πετύχει το στόχο αυτό η πλειοψηφία, θα πρέπει την Κυριακή να πάει στην κάλπη».

05

Είναι, όμως, η πρώτη φορά που ακούμε τις τελευταίες μέρες γι’ αυτό το «πολιτικό ατύχημα»; Φυσικά και όχι! Ήδη από την 11η Μαΐου 2014 αποτέλεσε το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», κάτι που αποδεικνύει πως οι… προφητείες του Γιώργου Κούρου, δεν είναι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις του ιδίου, αλλά εφαρμογή της κυβερνητικής «γραμμής» για καταστροφολογική προπαγάνδα. Ό,τι δηλαδή κάνει τόσα χρόνια ο (κάθε) Πρετεντέρης…

Πηγή: Αξιοπρέπεια και Αντοχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *