Το φεστιβάλ Αναιρέσεις είναι και φέτος εδώ!

Anaireseis14Το φεστιβάλ Αναιρέσεις είναι και φέτος εδώ!

Δείτε τις συναυλίες για 6-7-8 Ιουνίου

“Πολεμάμε” και τραγουδάμε! Δυναμώνουμε την αντικαπιταλιστική Αριστερά και μετά Φεστιβάλ! Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στην Αθήνα, και φέτος στις 6,7 και 8 Ιούνη στη Γεωπονική. Ένα φεστιβάλ όλης της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, του κόσμου του αγώνα και της αναζήτησης, ξαναδίνει το ετήσιο παρόν του για να συζητήσουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί, αλλά και για να γλεντήσουμε, μετά από τις σκληρές πολιτικές και κοινωνικές μάχες όλου του χρόνου.

Οι κιθάρες παίρνουν φωτιά, τα μικρόφωνα μεταμορφώνονται σε όπλα της επανάστασης, η μουσική της ανατροπής συναντά το φεστιβάλ της ανατροπής… Οι “Αναιρέσεις” αυτή τη φορά κάνουν θόρυβο και είναι γεγονός. Μια πραγματική συνάντηση των μουσικών της ανατροπής και της επανάστασης πρόκειται να συμβεί στη σκηνή του φεστιβάλ των Αναιρέσεων.

Έκλεισε το πρόγραμμα των συναυλιών του φεστιβάλ “Αναιρέσεις 2014″ της Αθήνας για τις 6,7 και 8 του Ιούνη στη Γεωπονική σχολή) Ιερά Οδός. Στις 2 μεγάλες σκηνές των Αναιρέσεων θα ανέβουν:

την Παρασκευή 6 Ιούνη: η Ματούλα Ζαμάνη, οι Άσσοι του Λουί Σαλβαδόρ, οι Ψυχοδράμα, οι Rebel Diaz από τις ΗΠΑ και το συγκρότημα των Senser από την Αγγλία.

Το Σαββάτο 7 Ιούνη: ο Τάσος Γκρους με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, το Ικαριώτικο συγκρότημα Σκάζακας, οι Mode Plagal, οι Dirty Fuse, οι His Majesty The King of Spain και οι Wedding Singers.

Tην Κυριακή 8 Ιούνη: οι Υπεραστικοί, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, οι ANFO, οι Banda Bassotti και οι Boikot σε μια εκρηκτική συναυλία.

Πηγή: ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *