Κινητοποιήσεις για τον Αρη Σειρηνίδη

  Στους λαβύρινθους της αντιτρομοκρατικής και της δικαιοσύνης βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο ο σ. Άρης Σειρηνίδης.

 Στις 8 Ιουνίου 2011 ξεκινάει για δεύτερη φορά η δίκη του αναρχικού αγωνιστή Άρη Σειρηνίδη, ύστερα από την πρωτοφανή «αυτοκατάργηση» του δικαστηρίου που είχε ξεκινήσει να εκδικάζει την υπόθεσή του από τις 9 Μαρτίου. Στις 15 Απριλίου, και ενώ η δίκη είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί με την κατάθεση όλων σχεδόν των μαρτύρων του κατηγορητηρίου, το δικαστήριο αποφάσισε την ακύρωση της διαδικασίας και την επανάληψη της δίκης από την αρχή, με νέα σύνθεση έδρας και ενόρκων, επειδή αρρώστησε μία δικαστής……..
Σαν να μην έφτανε αυτό, με πραξικοπηματικό τρόπο εξοβελίζουν τους ενόρκους και μόνοι τους οι τακτικοί δικαστές αποφασίζουν την παράταση της προφυλάκισης. Εδώ έχει αξία να τονίσουμε ότι μέχρι τότε δεν είχε προκύψει το παραμικρό στοιχείο εναντίον του συντρόφου.

Όσο πρωτοφανής και εξοργιστική και αν φαντάζει, η ακύρωση της δίκης δεν ήταν παρά η κατάληξη μιας σειράς αστυνομικών και δικαστικών μεθοδεύσεων που ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του Άρη Σειρηνίδη. Είναι προφανές πως οι παραπάνω μεθοδεύσεις στοχεύουν τον αναρχικό Άρη Σειρηνίδη, και την πολύχρονη παρουσία του στους κοινωνικούς αγώνες. Ο «επικίνδυνος» αναρχικός σύμφωνα με τα διαβιβαστικά της Αντιτρομοκρατικής, βιώνει στο πετσί του τη συνεχιζόμενη εκδικητικότητα των διωκτικών μηχανισμών.

Η Δράση για την Ελευθερία συμμετέχει στην Πανελλαδική μέρα αλληλεγγύης

  Μηχανοκίνητη πορείαΠροπύλαια,

Τρίτη 07 Ιουνίου 2011, 17.30

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Πρωτοδικείο, Δέγλερη 4

(όπισθεν εφετείου Λουκάρεως) Τετάρτη 08. 06. 11, 9.00 π.μ.

Απαιτούμε την ολοκληρωτική απαλλαγή του Α. Σειρηνίδη από όλες τις κατηγορίες και φυσικά την άμεση και χωρίς όρους αποφυλάκισή του.

 ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *