Παρεμβάσεις ΠΕ: Ως εδώ η αθλιότητα. Η παράταξη του ψεύδους και της λάσπης ξαναχτύπησε.

02-121224144607_cut_0Με αφορμή τη δημοσίευση της Παρασκευής 30 Μάη στην ιστοσελίδα του alfavita, ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, : Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην Αξιολόγηση αναφέρεται μεταξύ άλλων και το εξής: «…”Το κείμενο που προτείνει η πλειοψηφία της ΔΟΕ και που απαντά με βάση τους δείκτες, είναι ουσιαστικά το ίδιο κείμενο που πρότειναν οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και ΕΡΑ/ΣΥΡΙΖΑ και υιοθετήθηκε από Συλλόγους Εκπαιδευτικών στους οποίους έχουν πλειοψηφία (Πρόοδος, Α’ Αθήνας, Κερατσίνι-Πέραμα).” …»

Σε μας είναι γνωστή εδώ και χρόνια η στάση της συγκεκριμένης παράταξης και δεν μας ξαφνιάζει. Γι’ αυτό για άλλη μία φορά απαντάμε στις ψευδείς αναφορές που έχουν υιοθετήσει ως πάγια πρακτική. Οι τελευταίες αναφορές για το σύλλογό μας δεν αφορούν τους συναδέλφους του Κερατσινίου και του Περάματος, γιατί εδώ τους ξέρουν και γελάνε, αλλά για τη δημιουργία κλίματος (έτσι πιστεύουν μάλλον) σε άλλες περιοχές ή για να ευχαριστούν τα αυτιά των μελών τους, δικαιολογώντας κάποιοι και την κομματική τους θέση.

Για την ιστορία έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Στη Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μάη πάρθηκε η απόφαση να απαντήσουμε με ένα πολιτικό κείμενο όπως κι έγινε και στάλθηκε στα σχολεία του συλλόγου μας στις 28/5. Το κείμενο αυτό είναι ψηφισμένο τόσο από τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ όσο κι από το ΠΑΜΕ, παρότι ο εκπρόσωπος καθυστέρησε μία μέρα να απαντήσει (προκύπτει από την ηλεκτρονική επικοινωνία του συλλόγου και είμαστε διατεθειμένοι, αν χρειαστεί, να κοινοποιήσουμε).

Συνάδελφοι Συναδέλφισσες

Η περίοδος που διανύουμε δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η συνδικαλιστική αντιπαράθεση είναι αναγκαία συνθήκη, η συκοφαντία και τα ψέματα είναι προσβολή για τον ίδιο το θεσμό των συνδικάτων.

Καλούμε τη συγκεκριμένη παράταξη να διορθώσει την ανακοίνωση και την καλούμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική (ανεξάρτητα αν ο τοπικός κομισάριος τους τροφοδοτεί με ψέματα όπως και στο παρελθόν με το δήθεν φασίστα δάσκαλο που τον απείλησε και όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις, έκανε δύο μήνες να εμφανιστεί στο δσ του συλλόγου κρυπτόμενος για το ψέμα του, ή όπως ο γνωστός αρθρογράφος – «ιστορικός» – του Ριζοσπάστη με την εκδήλωση του συλλόγου μας για το Ν. Πλουμπίδη που ξέχασε να αναφέρει ότι η εκδήλωση ήταν του συλλόγου μας στο Κερατσίνι και όχι του ΣΥΡΙΖΑ και πως ο ίδιος ήταν ομιλητής κ.ά).

Η μάχη κατά της αξιολόγησης δεν είναι προνόμιο του ΠΑΜΕ. Χρειάζεται να ομονοήσουμε, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και όχι να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους, όπως εννοούν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Πηγή: Αλφαβήτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *