“Τέτοιο ρεζιλίκι, φεύγετε με καϊκι” (Βίντεο)

Απ’ τα κύρια θέματα των τηλεοπτικών μεσημεριανών δελτίων ειδήσεων οι αποδοκιμασίες που δέχτηκαν οι βουλευτές στην Κέρκυρα που κάτω απ΄ τα σύνθημα των συγκεντρωμένων πολιτών, «Έρχεται η νίκη, φεύγετε με καΐκι», «τέτοιο ρεζιλίκι, φεύγετε με καΐκι» κ.α φυγαδεύτηκαν με πλεούμενο, από τις κρατικές αρχές της πόλης προς το ξενοδοχείο τους, για να αποφύγουν την οργή των πολιτών.

Σε περασμένη ανάρτησή μας είδαμε το ρεπορτάζ απ’ τον Αντένα και στο βίντεο που παραθέτουμε τώρα παρακολουθούμε σε πιο αναλυτικό ρεπορτάζ το οποίο περιλαμβάνει και τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, στο συνεχιζόμενο κύμα αποδοκιμασιών που δέχονται οι εκπρόσωποι του κοινοβουλευτισμού, από τους πολίτες.

0 απαντήσεις στο ““Τέτοιο ρεζιλίκι, φεύγετε με καϊκι” (Βίντεο)”

 1. Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες – Φοβούνται ταραχές;
  2-6-11

  Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους.
  Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση …
  μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.
  Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων.
  Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ'ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του '90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία.
  Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής.
  Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνε με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" .
  Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση.
  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 2. Σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα, τώρα θα χωνέψετε κάνοντας βαρκάδα….

  Αλλο ένα καλό σύνθημα που επαιξε στην Κέρκυρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *