Το ΚΚΕ βάλθηκε να διαφημίσει τις θέσεις μας

644288_10200473340746306_593575143_nΤο ΚΚΕ απάντησε στο χτεσινό δημοσίευμα μας. Ευχαριστούμε για την απομαγνητοφώνηση μέρους της συνέντευξης του Γιάννη Κρούσου. Ε, δεν είναι και τόσο “αποκαλυπτική” η αναφορά σε δημόσιες δηλώσεις “ηγετικού στελέχους” μας. Δεν τις κρύψαμε ούτε χτες:

Ποτέ το ΚΚΕ δεν τόλμησε να σχολιάσει ή να ερμηνεύσει το πώς το μέγα και πολύχρωμο πλήθος κατέληξε σε τέτοιο κοινό αίτημα(Άμεση Δημοκρατία, τώρα)… Στη Δημοκρατία, στην Εξουσία του Δήμου, συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων το άπαν του δήμου, δίχως εξαιρέσεις.

Προφανώς το ΚΚΕ θέλει να θέσει σε ψηφοφορία το ποιοι πρέπει να συμμετέχουν και ποιοι όχι στη λήψη των αποφάσεων. Το ίδιο λέει και η Χ.Α. (Γι΄αυτό, με ηλεκτρονικό της μήνυμα, μας είχε ενημερώσει ότι “Σας βάλαμε στη μαύρη λίστα μας”. Στη δική της εξουσία, μας βλέπουμε “στο πυρ το εξώτερον”).

Όλα τα καταλάβαμε. Και τον “αισχρό αντικομμουνισμό” μας και το “γκαιμπελίσκοι”. Εκείνο το “ΣΥΡΙΖΑ”, όταν απευθύνεται σε μας, πού κολάει; Σιγά, μην πρέπει να λογοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δικές μας θέσεις. Ή σε μας θα απευθύνεται(για πράγματα που γράψαμε) ή στο ΣΥΡΙΖΑ (για πράγματα που γράφει και κάνει).

Τους αφιερώνουμε το ανατριχιαστικό άρθρο μας: Χρυσή Αυγή ή ΣΥΡΙΖΑ;

Εμμένουμε στις θέσεις του “ηγετικού στελέχους” μας (που δεν μπορούν να είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς αυτό το συστημικό κόμμα δεν θα μιλούσε για “κυβέρνηση αριστεράς”):

Δε με ενδιαφέρει ότι και να ’ναι. Άνθρωπος να ’ναι. Έχει τα κότσια να μπει σε μια διαδικασία ότι βγάλει η κάλπη;

Αυτό είναι η δημοκρατία που θέλουμε, που είχαμε κάποτε στην Ελλάδα και που θέλουμε, αλλιώς το πρόβλημα δε λύνεται. Όποιος πιστεύει ότι τα κόμματα με τον τρόπο που είναι δομημένα μπορούν να λύσουν το πρόβλημα κάνει λάθος.

Κάποιοι δεν τα έχουν. “Αφήστε όλα τα λουλούδια ν’ ανθίσουν” . Δημοκρατία θα προκύψει στο τέλος.

Δημοκρατία και Σεισάχθεια. Αυτό που ζούμε είναι “Ζωή που δεν ανθίζει”.

ΣΥΡΙΖΑ: με αισχρό αντικομμουνισμό απαντά στις αλήθειες που αποκαλύπτει το ΚΚΕ.

 Οι γκεμπελίσκοι των «Ριζοσπαστών Ξανά» (ΣΥΡΙΖΑ) ξαναχτύπησαν. Με προμετωπίδα την Ομάδα «Δίκτυο Ιθάκη» έχουν ανοίξει τον οχετό τους και προβάλλουν κάθε αντικομουνιστική βρωμιά που έχει κατασκευάσει το καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετούν. Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ουδέποτε έκαναν άνοιγμα ενότητας στους χρυσαυγίτες. Λένε ότι το ΚΚΕ είναι «περιβόλι ασυναρτησίας στην υπηρεσία του καθεστώτος». Λένε ότι οι Μαρξ – Ένγκελς είναι ρατσιστές και, ουσιαστικά, προπάτορες του ναζισμού!!! «Ίδια», αναφέρουν, είναι «η ιδεολογική μήτρα των άκρων». Είναι ευθυγραμμισμένοι πλήρως με το ξαναγράψιμο της ιστορίας, που με το αντικομμουνιστικό μνημόνιο και τη δράση της προωθεί η ΕΕ των μονοπωλίων.

Αναμασούν όλες τις «αναλύσεις» περί χτυπήματος διαδηλωτών από το ΚΚΕ προκειμένου να προστατευθεί το κοινοβούλιο. Κάνουν τη θολή αντιμνημονιακή ενότητα των πλατειών σημαία και εγκαλούν το ΚΚΕ που δε σύρθηκε να θρέψει μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το φασισμό και τις αυταπάτες.

Το νέο ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει το χυδαίο οπλοστάσιο του αυριανισμού, στον οποίο θήτευσαν για χρόνια πρώην στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ που έχει περιμαζέψει. Θέλουν διάλυση του ΚΚΕ. Το να υπάρχει κόμμα της εργατικής τάξης που τους αποκαλύπτει, που οργανώνει την πάλη και φτιάχνει ταξικό κριτήριο το μισούν όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι όρος στα διαπιστευτήρια που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλουτοκρατία, ενόψει κυβερνητικής εναλλαγής, ότι θα ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ. Από τη μία «καρότα» ενότητας για να αλιεύσουν ψήφους και από την άλλη αισχρός αντικομμουνισμός. Άλλωστε στην «ΑΝΑΣΑ» και στους «Ριζοσπάστες» ηγούνται πρώην στελέχη του ΚΚΕ που έβαζαν ανοιχτά θέμα για διάλυση του ΚΚΕ. Αυτό είναι το «καινούριο» που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τους όρκους του «Δικτύου Ιθάκη», ότι τα περί ανοίγματος στους χρυσαυγίτες είναι αποκυήματα φαντασίας του «συστημικού» ΚΚΕ, παραθέτουμε αυτούσιο ραδιοφωνικό διάλογο του ηγετικού στελέχους της Ομάδας «Δίκτυο Ιθάκη» και των «Ριζοσπαστών» κ. Γιάννη Κρούσου (ΓΚ):

ΓΚ: …Να εκτίθεσαι συνεχώς και αενάως, χωρίς να έχεις δικές σου προσωπικές φιλοδοξίες, στην κρίση των πολλών. Δεν ήταν μια κλειστή ομάδα οι «Ριζοσπάστες», δεν ήταν ποτέ κλειστή ομάδα η «Σπίθα» στην οποία συμμετείχα, δεν ήταν κλειστή ομάδα η πλατεία των αγανακτισμένων – εκ της φύσεώς της. Όποιος βλέπει φως και περνάει απ’ έξω μπορεί να μπαίνει και να μη σκέφτεται αν εκεί είναι ένας συριζαίος. Κι ένας χρυσαυγίτης μπορεί να είναι μαζί παρέα; δε με χαλάει. Ανατριχιάζουν κάποιοι που το ακούνε τώρα αυτό.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Όταν λες χρυσαυγίτης εννοείς ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής;

ΓΚ: Δε με ενδιαφέρει ότι και να ’ναι. Άνθρωπος να ’ναι. Έχει τα κότσια να μπει σε μια διαδικασία ότι βγάλει η κάλπη; Αυτό είναι η δημοκρατία που θέλουμε, που είχαμε κάποτε στην Ελλάδα και που θέλουμε, αλλιώς το πρόβλημα δε λύνεται. Όποιος πιστεύει ότι τα κόμματα με τον τρόπο που είναι δομημένα μπορούν να λύσουν το πρόβλημα κάνει λάθος. Η ενότητα τα λύνει των ίδιων των ανθρώπων. Ναι, μπορούμε να κάνουμε την Κεφαλονιά νούμερο ένα τουριστικό προορισμό στον πλανήτη…

(συνέντευξη στο δημοσιογράφο Φώτη Χαλιώτη – Cosmos FM)

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε άκουσε ούτε είδε τίποτε από τα παραπάνω. Τυχαίο; Πηγή: “Δίκτυο Ιθάκη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *