Μεθοδεύσεις σε βάρος της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς

Μεθοδεύσεις σε βάρος της καταγγέλλει η Αντικαπιταλιστική Αριστερά, αναφέροντας συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης έκοψε(!) 12 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στο 5ο Διαμέρισμα της πόλης με την αιτιολογία ότι ο αριθμός των υποψηφίων σε αυτό ήταν μικρότερος του αριθμού των εδρών, παρόλο που σύμφωνα με το νόμο αυτός καλυπτόταν από τον αριθμό των υποψηφίων στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Και ενώ για το συγκεκριμένο διαμέρισμα θα γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες, χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης είναι ότι οι συνδυασμοί της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς παραλίγο να… αποκλειστούν για εντελώς εξωφρενικούς πολιτικούς λόγους!!! Τα ονόματα των συνδυασμών (Θεσσαλονίκη της Aνατροπής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – «Καλλικράτη» για την πόλη) δεν άρεσαν καθόλου στην Πρόεδρο του δικαστηρίου! Ισχυρίστηκε ότι ΕΕ και ΔΝΤ είναι …φορείς που φροντίζουν για τη χρηματοπιστωτική ικανότητα της χώρας, άρα δεν πρέπει να αντιτασσόμαστε σε αυτούς, ενώ η αντικαπιταλιστική ανατροπή είναι αντισυνταγματική, οπότε η ανακήρυξη συμμετοχής του συνδυασμού έγινε εντελώς οριακά, με ψήφους 2-1!

Δελτίο τύπου
Μυτιλήνη, 24.10.2010

Με στημένα γκάλοπ μεθοδεύεται η χειραγώγιση της λαϊκής ψήφου

Το Σάββατο 23.10.2010 υποψήφιος της Ανταρσίας στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά στη Λέσβο δέχτηκε τηλεφώνημα από την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO, όπως του είπαν, για μια έρευνα σχετικά με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στη Λέσβο.

Σε αυτήν την έρευνα δεν υπήρχε η επιλογή της Ανταρσίας στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά και του υποψήφιου περιφερειάρχη Τάκη Τσιρεπλή. Η δικαιολογία για αυτή την προκλητική αυθαιρεσία ήταν ότι η GPO εκτιμά πως ο Τάκης Τσιρεπλής δε θα πάρει πολλούς ψήφους, γι’ αυτό και η υποψηφιότητά του τοποθετήθηκε στους “λοιπούς”.

Επειδή λοιπόν ο πολιτικός λόγος της Ανταρσίας στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά δεν είναι της αρεσκείας των στελεχών της συγκεκριμένης  εταιρείας, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε να είναι ο μοναδικός ανάμεσα σε 6 υποψήφιους που δεν είναι επώνυμος, αλλά “λοιποί”.

Με στημένα γκάλοπ μηδενικής αξιοπιστίας επιχειρούν συγκεκριμένα συμφέροντα να χειραγωγήσουν τη λαϊκή ψήφο. Δε θα τους βγει. Το Μνημόνιο ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ και όλο το χρεοκοπημένο σκηνικό που κυβέρνησε μετά τη μεταπολίτευση θα είναι ο χαμένος των εκλογών στις 7 Νοέμβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *