Τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας στο πολεμικό ναυτικό. Κελευστής πήδηξε στη θάλασσα από αρματαγωγό του Στόλου!

image002Μετά τις δύο πρόσφατες απόπειρες αυτοκτονίας συναδέλφων φαντάρων στο ΚΕΝ Θήβας και στην ΕΛΔΥΚ, μια νέα απόπειρα έσπειρε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό καθώς Κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού πήδηξε στη θάλασσα από αρματαγωγό. Το περιστατικό έγινε τη νύχτα μέσα στον Ναύαταθμο της Σαλαμίνας. Ο Κελευστής βρισκόταν σε υπηρεσία και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απόφασής του να πέσει στην θάλασσα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Από το πρωί βρίσκονται στο ΓΕΝ οι ανώτεροί του, ο διοικητής Αποβατικών Δυνάμεων και ο κυβερνήτης του αρματαγωγού οι οποίοι και δίνουν αναφορά στην ηγεσία. Ο προβληματισμός είναι δεδομένος, αφού το ΠΝ τους τελευταίους μήνες έχει “χτυπηθεί” από περιπτώσεις αυτοκτονιών.

Τα ποσοστά σε απόπειρες και σε αυτοκτονίες είναι ανεβασμένα και στο χώρο των ΕΔ, αλλά είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που αυτό το θέμα έχει να κάνει πλέον με στελέχη και όχι με στρατεύσιμους. Και μάλιστα τα περιστατικά αυτά σημειώνονται όχι στον Στρατό Ξηράς και στις άσχημες μονάδες αυτού, αλλά ολοένα στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.

Αποδεικνύοντας ότι η ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια στοχοποιούν και τα στελέχη, που αντιμετωπίζουν συνεχώς και πιο μεγάλα αδιέξοδα εξαιτίας των περικοπών, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *