Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση-Κυριακή 15/6, 5μμ, πλατεία Δυρραχίου (κοντά σε ΟΣΕ)

untitledΗ ΧΑ είναι καθαρά συστημική δύναμη.Όχι απλά επειδή την ψηφίζουν αστυνομικοί, ούτε μόνο επειδή την αφήνουν να κυκλοφορεί παρ’όλη την αποδεδειγμένη τρομοκρατική της δράση -που κυβέρνηση και ΜΜΕ τάχα ανακάλυψαν πέρσι.

Η ΧΑ δεν έχει απειλήσει μόνοτις ηρωικές καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών στην Αθήνα, ούτε έχει απλά καταγγείλει τους απεργούς στα ναυπηγεία και στον ιδιωτικό τομέα των πανεπιστημίων (εργολαβικοί Θεσ/νικης). Έχει χτυπήσει δολοφονικά πολλούςπου αγωνίζονται για τα δικαιώματα των φτωχών, απ’τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ στο Πέραμα ως τον Φρ.Ρηγόπουλο των επιτροπών αγώνα της Χαλκιδικής, παλιότερα τον φοιτητή Κουσουρή.

Ωστόσο τα στελέχη της κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα!

Μέχρι και ο “υπαρχηγός” Κασιδιάρης καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα ως συνεργός σε μαχαίρωμα αριστερού φοιτητή, για λόγους… εμφάνισης, μία από τις δεκάδες περιπτώσεις φασιστικής βίας στην Ελλάδα. Καμία μαρτυρία υπέρ του στο δικαστήριο.

Ωστόσο το δικαστήριο -που έγινε πριν τον σάλο με το φόνο Φύσσα- τον αθώωσε!

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές έχουν ψηφίσει μια σειρά από νόμους προς όφελος των μεγάλων αφεντικών: την μη διερεύνηση των σκανδάλων της ΑΤΕ-Πειραιώς και της λίστας Λαγκάρντ, το χάρισμα χρεών στις ΠΑΕ, τις επιδοτήσεις σε επιχειρηματίες, τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών.

Γι’αυτό η ΧΑ είναι 2ο κόμμα μετά τη ΝΔ στους εργοδότες -τ’αφεντικά ξέρουν το συμφέρον τους!
Οι σχέσεις τους με τα κυβερνητικά κόμματα είναι γνωστές από παλιά αποσκιρτήσαντα στελέχη της (χρηματοδοτήσεις, τύπωμα φυλλαδίων κλπ). Οι σχέσεις της με στρατό, μητροπολίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν διαφανεί: από περσινές μαρτυρίες του ΣΔΟΕ, από το πρόσφατα φωτισμένο τρίγωνο Πάλλη-ΧΑ-Μιχελάκη, με τα όπλα και τις δωροδοκίες, από την αμέριστη εκλογική στήριξη της ΧΑ στον εφοπλιστή Μαρινάκη ή οι σχέσεις της με τον Ηρειώτη, μεγαλοστέλεχος του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο ακόμη τίποτα δεν έχει έρθει στην επιφάνεια, η έρευνα κωλυσιεργεί και η ΝΔ έκλεισε την Βουλή πρόωρα για διακοπές για να μην ριχτεί φως -και- σε αυτά τα σκάνδαλα, για να καθυστερήσει κι η άρση ασυλίας του Κασιδιάρη. Άλλωστε κυβέρνηση και ΧΑ συμφωνούν σε μια σειρά ζητήματα: την χαμηλή φορολογία των εφοπλιστών, το μένος κατά της Αριστεράς, το κυνήγι των μεταναστών…

Η Χρυσή Αυγή είναι σάρκα από τη σάρκα αυτού του συστήματος, όπως έδειξε μέχρι και το βίντεο Μπαλτάκου. Γι’αυτό δεν την “εξαρθρώνουν” αν και πολύ πιο επικίνδυνη απ’την 17Ν.

Η τρομοκρατική συστημική οργάνωση της Χρυσής Αυγήςαποπειράται να πορευτεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 15/6.Πήρε θάρρος από την προβολή των θεατρινισμών του Μιχαλολιάκου απ’τα ΜΜΕ και βέβαια απ’τις δυο μονάδες παραπάνω που πήρε στις ευρωεκλογές. Άλλη μια φορά, όπως τον περσινό Δεκέμβρη, δεν θα την αφήσουμε, γιατί είναι μια επικίνδυνη συμμορία που με την κάλυψη του συστήματος προσπαθεί να στρατολογεί υποψήφιους μαχαιροβγάλτες. Η πραγματική της αδυναμία, παρά την ύπουλη προπαγάνδα των καναλιών, φαίνεται απ’την μεταφορά της συγκέντρωσής της μετά την άμεση απάντηση αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων. Βέβαια, οι φίλοι της στην αστυνομία τής έδωσαν το άλλοθι της απαγόρευσης όλων των διαδηλώσεων στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Συνεχίζουμε να αποτρέπουμε κάθε απόπειρα των Ναζί να σηκώσουν κεφάλι!

Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Κυριακή 15/6, 5μμ, πλατεία Δυρραχίου (κοντά σε ΟΣΕ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *