Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης στη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων & συντονιστικών εργαζομένων

antarsia2Σάββατο 21 Ιούνη, άγαλμα Βενιζέλου, 11.30 πμ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στη συγκέντρωση που οργανώνουν πρωτοβάθμια σωματείων και συντονιστικά αγώνα από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ το Σάββατο 21 Ιούνη, στις 11.30πμ στο άγαλμα.

Ο αγώνας ενάντια σε απολύσεις, διαθεσιμότητα και απλήρωτη εργασία, διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών συνεχίζεται χωρίς αναβολή, ανακωχή, εκλογική αναμονή.

Οι ηρωικές καθαρίστριες, οι μαχητικοί σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα, τα σωματεία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σπάνε το τείχος της σιωπής και της καταστολής γύρω από τις ανάγκες και τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας. Η υπεράσπιση της εργασίας, της παιδείας, της υγείας και των δημόσιων αγαθών (ρεύμα, νερό) δεν παίρνει αναβολή. Δεν είναι ώρα για παθητική αναμονή εξελίξεων, αλλά για δημιουργία εξελίξεων, με συλλογική και οργανωμένη δράση με σωματεία, επιτροπές αγώνα και λαϊκές συνελεύσεις. Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή και πάλη ταξική.
Την ώρα που ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ εξαφανίζονται, τα πρωτοβάθμια σωματείων μπορούν και πρέπει να φέρουν στο προσκήνιο τον κόσμο της δουλειάς, για να φτάσουμε στην αναγκαία σύγκρουση και ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής που χαράζει από κοινού με ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα στηρίξει με κάθε δύναμη τις πρωτοβουλίες των πρωτοβάθμιων σωματείων για κινητοποιήσεις, ενημέρωση και αγωνιστικό συντονισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *