Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους απεργούς πείνας

filakesΑπό τη Δευτέρα 23 Ιούνη, σε όλες τις φυλακές της χώρας, πάνω από 4.000 κρατούμενοι βρίσκονται σε απεργία πείνας. Ζητούν να αποσυρθεί αμέσως το φασιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φυλακές τύπου Γ΄, αυτή την ελληνική εκδοχή του Γκουαντάναμο.

Αυτό το νομοσχέδιο δεν έχει στόχο μόνο την απομόνωση των “επικίνδυνων” κρατουμένων, τη φίμωση των πολιτικών κρατουμένων, τη συστηματική σωματική και πνευματική τους εξόντωση μέσα στα ειδικά κελιά, σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα.

Στόχο έχει επιπλέον, την “επικίνδυνη” για την εξουσία κοινωνική διαμαρτυρία. Σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα φόβητρο για την αγωνιζόμενη κοινωνία, που θα στέλνει ένα καθαρό τρομομήνυμα. Όποιον τολμά να αντιστέκεται τον περιμένει ένα κολαστήριο που όταν μπαίνει “θα αφήνει έξω κάθε ελπίδα”.

Εμείς καλούμε όλους και όλες να ενώσουμε τη φωνή, τον αγώνα, την αλληλεγγύη μας. Να δώσουμε όνομα στην ελπίδα, να ορθώσουμε ανάχωμα σε αυτούς που κάνουν τις φυλακές τόπους εξόντωσης, σε αυτούς που θέλουν να κάνουν την κοινωνία ολόκληρη μια φυλακή.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Όλοι-ες στις διαδηλώσεις αλληλεγγύης – Αθήνα, Σάββατο 28 Ιουνίου, 12μ., Μοναστηράκι

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *