Πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής το Σάββατο 28 Ιουνίου στον Βοτανικό κήπο Πετρούπολης

28.6. UNDERGROUND EXPERIENCEΟι UNDERGROUND EXPERIENCE σας καλούν σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής το Σάββατο 28 Ιουνίου, 20.00-02.00, στο χώρο της κατάληψης του Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος.

UNDERGROUND EXPERIENCE

Εκτιμούμε πως ο ανώτατος σκοπός της τέχνης στην εποχή μας είναι να συμμετέχει συνειδητά και ενεργητικά στην προετοιμασία της επανάστασης. Η πραγματική τέχνη προσπαθεί να εκφράσει τις εσωτερικές ανάγκες του ανθρώπου και της σημερινής ανθρωπότητας, δεν μπορεί παρά να είναι επαναστατική, δηλαδή να επιθυμεί μια πλήρη και ριζική ανακατασκευή της κοινωνίας, να υπάρχει παρά μόνο για να απαλλάξει την πνευματική δημιουργία από τις αλυσίδες που την συγκρατούν και να επιτρέψει σε όλη την ανθρωπότητα να υψωθεί εκεί που μόνο μερικές διάνοιες έφτασαν στο παρελθόν. Η ανεξάρτητη επαναστατική τέχνη πρέπει να ενωθεί για την πάλη ενάντια στους αντιδραστικούς κατατρεγμούς και να διακηρύξει, φωναχτά, το δικαίωμά της στην ύπαρξη.

Διοργανώνουμε αυτή την μουσική εκδήλωση, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την ποίηση της αυτοδιαχείρισης, όχι για να γιορτάσουμε, ούτε για να διασκεδάσουμε τα πλήθη, αλλά ως μία εικόνα από το μέλλον… Ανεξάρτητα και μακριά από τις «τάσεις» της ναρκωκουλτούρας και την πλήρη ισοπέδωση των ιδιαιτεροτήτων του ανθρώπου, με όπλα μας τη μουσική.

Ανεξαρτησία της Τέχνης – για την Επανάσταση
Επανάσταση – για την οριστική απελευθέρωση της τέχνης
UNDERGROUND EXPERIENCE

Πρόγραμμα
outdoor stage 1 (psychedelic trance)
– Mendor (Darknox records)

– Poet (Dice radio)

– Yiannis Kats
http://www.mixcloud.com/yiannisk/

indoor stage 2 (techno/house)
– Solmar
http://www.mixcloud.com/marios-petousis-solmar/
– T-Man
http://www.mixcloud.com/T-Man/
-Syrigga (live)

– Dmoz
http://www.mixcloud.com/DmozMikeF/

Οργάνωση-συντονισμός: Ε.Κ.Χ. «Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης»
Τοποθεσία: Βοτανικός Κήπος, πλατεία Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη
Πρόσβαση: λεωφορειακές γραμμές 700 (από το σταθμό του μετρό στον Άγ. Αντώνιο), Α11 και Β11 (από το σταθμό του μετρό στην Αττική), στάση «Παλαιό τέρμα».
(https://maps.google.com/maps/ms?msid=204839147190608214781.0004936fa07d7ea211609&msa=0&ll=38.044103,23.685708&spn=0.020346,0.045447)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *