Δύο μέτρα και δύο σταθμά

kratoumenos-350x180Ο εισαγγελέας δεν θεωρεί ότι τα σοβαρά προβλήματα υγείας του Θοδωρή Τσουβαλάκη είναι λόγος άρσης της προσωρινής κράτησής του, όπως ήταν για τον κ. Λαυρεντιάδη, τον κ. Πάλλη και όλους τους συνομηλίκους του κρατούμενους, που διώκονται όχι για απόπειρα κλοπής κινητού, αλλά για βαριά κακουργήματα.

«Εντός του νοσοκομείου των φυλακών» μπορούν να αντιμετωπιστούν, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, τα σοβαρά προβλήματα υγείας του Θ. Τσουβαλάκη.

Φαίνεται ότι οι ιατρικές γνωματεύσεις για τις σοβαρότατες παθήσεις δεν έπεισαν τον εισαγγελέα, που ίσως αγνοεί το τι ακριβώς σημαίνει νοσοκομείο φυλακών για έναν πολύ επιβαρημένο οργανισμό.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, είναι πρόσωπο που «διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα με ταχύτητα και ιδιαίτερη επιδεξιότητα» και για τον λόγο αυτό δεν συναινεί στο αίτημα για άρση της προσωρινής κράτησής του.

Θυμίζουμε ότι ο Τσουβαλάκης κρατείται στις φυλακές λόγω απόπειρας κλοπής κινητού από τον Απρίλιο. Τώρα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχει ανάλογη μεταχείριση με τον κ. Λαυρεντιάδη, τον κ. Πάλλη και όλους τους συνομηλίκους του κρατούμενους, που διώκονται όχι για απόπειρα κλοπής κινητού, αλλά για βαριά κακουργήματα.

Πηγή: Α.Ψ.- efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *