Τρισμέγιστος Ταμήλος … ρητορεύων (Βίντεο)

tamhlos_131155792Απίθανος τύπος ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων και σημερινός βουλευτής της Ν.Δ Ταμήλος. Τι απίθανα ακούμε κατά καιρούς να μας λέει δεν περυγράφονται!!

Η τελευταία ρήση του που κάνει τον γύρω του διαδικτύου είναι η προτροπή του που μας έκανε .. να πάρουμε τα όρη και τα βουνά. «Η ενέργεια δεν είναι κοινωνικό αγαθό, μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και ζήσεις με λάμπα, που ανάβαμε παλιά», δήλωσε όλο σοβαρότητα σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

Ο τρισμέγιστος Ταμήλος δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει απόψεις που υποδηλώνουν το υπόβαθρο του γίγαντα πολιτικής σκέψης και κατάρτισης.

Φτιάξαμε ένα βιντεάκι με τις τωρινές δηλώσεις του προσθέτοντας και άλλα λεγόμενα του, όπως αυτά τότε που κόντεψαν .. να μας κάνουν φαλακρούς .. όταν μάθαμε από τον νεοδημοκράτη βουλευτή ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές ήταν μια συνιστώσα συνεργαζόμενη με τον Σύριζα. καθώς επίσης και μια φάση όταν ο ίδιος βουλευτής γινόταν αντικείμενο σαρκασμού από την τηλεοπτική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *