Στις φύλακες Κορυδαλλού ο πολίτικος πρόσφυγας Ο Μustafa Yilmaz κάνει εδώ και 25 μέρες απεργία πείνας

image002Ο Μustafa Yilmaz βρίσκετε στις φύλακες Κορυδαλλού. Τον συνδέουν με την υπόθεση της Χίου. Στην Χίο πέρσι 2 αγωνιστές από την Τουρκία είχαν συλληφθέν μέσα σε ένα σκάφο με όπλα.

Ο Mustafa Yilmaz, ο οποίος ζούσε 15 χρόνια στο Ηράκλειο, με 4 παιδιά έχει συνελήφθη πριν δυο μήνες με ασαφείς κατηγορίες που τον συνδέουν στην υπόθεση της Χίου. Είναι ένας πρόσφυγας που ζει στην Ελλάδα με 4 παιδιά και όλα είναι ανήλικα. Είναι ένας πολίτικος πρόσφυγας και φίλος των αγωνιστών.

Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που φορτώνουν εις βάρος του. Όταν έχει συλληφθέν ο δικηγόρος του δεν μπόρεσε να δει ακόμα και με πια στοιχία κατηγορείται. Η προφυλάκιση του είναι μια τιμωρία. Τίποτα παρά πανό. Εδώ και 15 χρόνια ζει στο Ηράκλειο έχει μόνιμα διεύθυνση είναι γνωστός σε όλους τις αρχές.

Διαμαρτύρεται σε αυτήν την αδικία και για αυτό εδώ και 25 μέρες κάνει απεργία πείνας . Πριν μερικά χρόνια είχε κάνει εγχείρηση από τα πνεύμονα του. Είναι αδιαθετος και έχει τάση εμετού και τρεμούλα. Εάν πάθει κάτι την εύθηνη έχουν οι ανακριτές και το υπουργείο δικαιοσύνης και η κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *