Η κοινωνία των δούλων όπως μας ανακήρυξε το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο του βαγγελατικού πολιτισμού

untitledΟΜΟΦΩΝΑ!!!!
ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ-ΑΥΤΟΚΑΤΑΔΙΚΗ
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Αυτά υπογράφει η απόφαση του μικτού ορκωτού κακουργιοδικείου Πατρών για το νεοελληνικό κοινωνικό σχηματισμό με την απόφαση αθώωσης της δολοφονικής συμμορίας των φραουλοχώραφων της Μανωλάδας !!!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ Αυτά επιχείρησαν και διέταξαν τη δολοφονική επίθεση στα nomisterάκια όχι ο Βαγγελάτος. Αυτά όχι απλά αθώωσαν , αλλά θεσμοποίησαν και νομιμοποίησαν το δικαιικό σύστημα των «αναδρομικών και της συναλλαγής» για την αντιμετώπιση της ζωντανής εργασίας.
Απόφαση που σίγουρα εξέπληξε και τους φανατικότερους χρυσαυγίτες.

Το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο ανακήρυξε το Βαγγελάτο, την ομάδα του και τις μεθόδους του, σε θεσμό της ευρωπαϊκής νεοελληνικής κοινωνίας του ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ, στην οποία δεν εντάσσονται μόνο τα «μελαμψά κοντά ανθρωπάκια του Μπαγκλαντές» αλλά κάθε άνθρωπος της άμεσης ζωντανής εργασίας!!!
Η κοινωνία των δούλων όπως μας ανακήρυξε το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο του βαγγελατικού πολιτισμού έχει το λόγο στη συνέχεια!!!

Μέχρι τώρα φαίνεται να αποδεχόμαστε αν όχι να υιοθετούμε τον προσδιορισμό της κοινωνίας των δούλων σε όλα τα επίπεδα. Πολιτικό σύστημα, κόμματα, κοινωνικές οργανώσεις, εργατικά συνδικάτα ,επιστημονικές και νομικές οργανώσεις αλλά και ατομικές συμπεριφορές.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εργατική τάξη, η κοινωνία της εργασίας, η κοινωνία του ελεύθερου δημοκρατικού ουμανιστικού πνεύματος, η ανθρώπινη κοινωνία δηλαδή, έχει ακόμη τις εσωτερικές δυνάμεις να νικήσει τις δυνάμεις των αγελαίων ανθρωποειδών που ανακήρυξαν σε ιδανικό το δικαστήριο του βαγγελατικού πολιτισμού!!!

Μιχάλης Βασιλάκης, γραμματέας του ΕΑΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *