Ο φασιστικός “ΣΤΟΧΟΣ” υπερασπίζεται την ναζιστική εκπαίδευση στα ΛΟΚ και επιτίθεται στο δίκτυο Σπάρτακος

image002ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

ΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΙ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ-ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ;

Για τέταρτη μέρα το σοκαριστικό και αποκαλυπτικό βίντεο που αποκαλύπτει το μέγεθος της ναζιστικής διείσδυσης στις Ειδικές Δυνάμεις, αλλά των ψυχολογικών επιχειρήσεων που υφίστανται οι εκπαιδευόμενοι στις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στην 35η Μοίρα Καταδρομών, που ξεπερνούν κατά πολύ την ιδεολογική προετοιμασία των ναζιστικών Ταγμάτων Εφόδου, μένει αναπάντητο από το ΓΕΣ.

Καμιά ανακοίνωση, καμιά τοποθέτηση ούτε καν μέσω των διαρροών, που σε άλλες περιπτώσεις έρχονται με ανεπίσημο τρόπο να πάρουν θέση και να δώσουν την οπτική της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Τίποτε. Ο ΑΓΕΣ Μανωλάς αντί να αναλάβει πρωτοβουλία όπως υποχρεούνται από τη θέση του, επισκέφτηκε τους Αλεξιπτωτιστές σε μια απόπειρα τόνωσης του ηθικού των Ειδικών Δυνάμεων καθώς αποκαλύφθηκε η εθνικιστική σαπίλα και η κτηνωδία που επικρατεί εκεί.

Αντίθετα, το κενό στην επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης ήρθε να καλύψει ο φασιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» (7/8/14). Για μια ακόμη φορά, όπως συμβαίνει συχνότατα τώρα τελευταία, οι φασίστες αναλαμβάνουν ρόλο ανεπίσημου αλλά εξίσου συστηματικού υπερασπιστή κάθε ακραίας κίνησης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, με πρωταγωνιστή τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η συντάκτρια του ΣΤΟΧΟΥ καλύπτει τη παραβατική συμπεριφορά των εκπαιδευτών, δηλαδή τα εμετικά παράνομα συνθήματα-τις βρισιές και τις κλωτσιές προς τους εκπαιδευόμενους-την καταγραφή σε βίντεο και την ανάρτηση του στο διαδίκτυο και στο κείμενο της καταγγέλλει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί αποδεικνύει ότι «ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ.. ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΚΑΤΖΗΔΩΝ!»

Τι κρύβει όμως η επίθεση του ΣΤΟΧΟΥ;

Στην πραγματικότητα οι ΝΑΖΙ δεν επιτίθενται μόνο στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αλλά ουσιαστικά στέλνουν μήνυμα στο σύνολο της κοινωνίας και στην ηγεσία: οι ΝΑΖΙ ελέγχουν τις Ειδικές Δυνάμεις, αυτοί κάνουν κουμάντο και κάνουν ότι θέλουν!!! Όχι μόνο έχουν καθορίσει την πολιτική ατζέντα που εν πολλοίς έχει ενστερνιστεί η κυβέρνηση, αλλά στα σώματα ασφαλείας και στον στρατό παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε αναλογιζόμενοι ότι από Χρυσαυγίτη αναρτήθηκε το βίντεο «που δοκίμασε τα κοινωνικά και πολιτικά αντανακλαστικά», καθώς αισθανόταν σίγουρος ότι η παρανομία και η αυθαιρεσία θα γίνει ανεκτή, όπως και μέσα στα στρατόπεδα των Ειδικών Δυνάμεων. Εξάλλου η Χρυσή Αυγή έχει στείλει παρόμοια μηνύματα για την παρουσία της σε αυτά τα σώματα μέσω της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές του απόστρατου στρατηγού Συναδινού, Διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων!

Η κοινωνική κατακραυγή, οι αντιδράσεις των κομμάτων της Αριστεράς, ο φόβος των κυρώσεων ανάγκασαν τους Χρυσαυγίτες να αναδιπλωθούν, να κατεβάσουν το βίντεο, για να ακολουθήσει η αρθρογράφος του «ΣΤΟΧΟΥ» με το κατάπτυστο άρθρο της που επί της ουσίας θεωρεί δεδομένο τον ναζιστικό εναγκαλισμό, το καθεστώς παρανομίας, του εθνικιστικού παροξυσμού και τις μισαλλοδοξίας.

Αυτή όμως είναι η κληρονομία που αφήνει πίσω του ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος πριν φύγει για την Ευρώπη αναλαμβάνοντας Επίτροπος για τη Μετανάστευση. Τις συνέπειες της πολιτικής τους έχουμε επισημάνει ξανά και ξανά. Αλλά υπουργός και επιτελεία συνεχίζουν, δρέποντας τώρα τους καρπούς των έργων τους.

Τώρα δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει. Οι έρευνες των επιτελείων με τις λευκές σελίδες για τη διείσδυσης των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις που διέταξε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος κάλλιστα μπορούν να συμπεριλάβουν τα φασιστικά και εθνικιστικά συνθήματα, τις κραυγές μίσους που αποτελούν το πλαίσιο εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων.
Αυτές είναι οι Ειδικές Δυνάμεις, έτσι εκπαιδεύονται, έτσι γαλουχούνται, όπως περιγράφει το βίντεο.

Ο κάθε δημοκράτης πολίτης νοιώθει ανησυχία, προβληματισμό και αηδία συναισθανόμενος το τι γίνεται σε αυτό το γκέτο που δεν υπάρχει Νόμος και Στρατιωτικός Κανονισμός, ποιοι, πως και εναντίον ποιου εκπαιδεύονται να δράσουν στο πλαίσιο των σύγχρονων δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας που αντιμετωπίζουν ως ασύμμετρη απειλή και εσωτερικό εχθρό τον κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα. Τα ίδια θα κάνουν στις «ειρηνευτικές αποστολές» των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΑΤΟΥ. Η εκπαίδευση των πραιτοριανών προυποθέτει την αποδοχή της ταπείνωσης, της βαναυσότητας, της εθνικιστικής προπαγάνδας και της μισαλλοδοξίας, για να δράσεις αυτόματα, χωρίς ηθικούς φραγμούς και συναισθηματισμούς, πρωταγωνιστής σε αποκρουστικά εγκλήματα που δεν υπόκεινται σε κανενός είδους εθνικό-θρησκευτικό-φυλετικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μπορούν αυτοί που κρατούν το μαχαίρι ή που βομβαρδίζουν παιδιά και αμάχους να είναι μουσουλμάνοι, χριστιανοί ή Εβραίοι.

Πολύ περισσότερο προβληματισμό προκαλεί η γνώση ότι ο στρατηγός Συναδινός, διευθυντής στις Ειδικές Δυνάμεις, που έγινε ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής αποδεικνύεται η κορυφή του παγόβουνου, καθώς το βίντεο αποδεικνύει την ύπαρξη συγκοινωνούντων δοχείων, αφού το σύνολο των εκπαιδευτών θα γαλουχήσουν τους νεοσύλλεκτους για να φτάσουμε στα γεγονότα του Φαρμακονησίου με την εγκληματική δράση κατά μεταναστών του Λιμενικού, τα συνθήματα μισαλλοδοξίας –που είναι τα ίδια με αυτά του βίντεο πάλι από τις Ειδικές Δυνάμεις στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010, αλλά και από τα παραταγμένα Τάγματα Εφόδου της Χ.Α.=Λέσχες Εφέδρων που τραμπούκιζαν τους μάρτυρες κατηγορίας όταν μέσα στο Ναυτοδικείο τους παρανομούντες ΟΥΚάδες υπεράσπιζε ο πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος. Ποιος εξάλλου ξεχνά τη δράση των ΝΑΖΙ στην Σχολή Ευελπίδων που μετέτρεψαν τον εορτασμό της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας των Συνταγματαρχών. Επί υπουργίας Δ.Αβραμόπουλου έμειναν ουσιαστικά ατιμώρητοι και τώρα αλωνίζουν στις μονάδες…

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΑΓΕΣ Μανωλάς καλούνται να πάρουν θέση:
Ή ταυτίζονται και συγκαλύπτουν όλα αυτά ή εφαρμόζουν το νόμο και το Σύνταγμα.
Η σιγή τους αποκαλύπτει την συνενοχή τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *