Ο άντρακλας δημόσιος υπάλληλος μητρ. Σεραφείμ, απειλεί την κυβέρνηση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων

serafinoΛειτουργία Κυριακής

Ο μητροπολίτης Σεραφείμ απαιτεί από την κυβέρνηση -αν δεν την απειλεί- να απαλείψει από το αντιρατσιστικό όλα όσα κατοχυρώνουν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ούτε τα των γενοκτονιών ούτε τα ρατσιστικά εγκλήματα κατά αλλοδαπών (οι οποίοι περίπου ευθύνονται για τη ρατσιστική κατρακύλα) τον απασχολούν. Ολο του το πρόβλημα εμφανώς είναι η υποχρέωση για σεβασμό και προστασία των πολιτών που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. «Διαμαρτυρόμεθα διότι ἀναλάβατε Ἐσεῖς μετά τοῦ φίλου κ. Εὐάγγελου Βενιζέλου καί ρόλο “Δημιουργοῦ” ἀφοῦ μέ τό ὑπό κρίση Σχέδιο Νόμου καθιερώνεται στήν ἔννομη τάξη τῆς Ὀρθοδόξου Χριστιανικῆς Ἑλλάδος ἀπό τήν δική Σας Κυβέρνηση καί ἕτερος γενετήσιος-σεξουαλικός προσανατολισμός καί ἑτέρα ταυτότητα φύλου ἐκτός τοῦ ἀνδρός καί τῆς γυναικός καί ἀνακηρύσσεται ἡ ψυχοπαθολογική ἐκτροπή καί ἡ ἀντιαισθητική μίμηση τοῦ ἑτέρου φύλου ὡς προστατευόμενο ἔννομο ἀγαθό ἀπό τήν Ἑλληνική ἔννομη τάξη. Βεβαίως γνωρίζετε καλῶς ὅτι αὐτό εἶναι τό πρῶτο βῆμα γιά τήν ἐν συνεχείᾳ προώθηση τοῦ Συμφώνου συμβίωσης τῶν λεγομένων “ὁμοφύλων ζευγαριῶν”». Διαστροφικές και ψυχοπαθολογικές εκτροπές ονομάζει ο μητροπολίτης της «αγάπης» τη διαφορετικότητα, προκαλώντας από μόνος του αντιδράσεις μίσους από εκείνους που θα υπακούσουν στα κηρύγματά του, ενώ στο πυρ το εξώτερο θα οδηγηθούν όσοι συνυπογράψουν το σύμφωνο συμβίωσης.

Προκειμένου δε να πείσει για τη χριστιανική ορθότητα τον κυβερνητικό συνασπισμό επισείει ακόμα και την απειλή της Χρυσής Αυγής.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις αλλά και για τις όψιμες αντιρρήσεις του με τον στραβό δρόμο που πήραν τα καλά παιδιά της ναζιστικής οργάνωσης.

Εκείνο που μένει να αποδειχτεί είναι κατά πόσον η δημοκρατική πολιτεία αλλά και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα ακολουθήσουν τον σκοταδιστικό και φονταμενταλιστικό λόγο του μητροπολίτη. Οταν οι διάφοροι μουτζαχεντίν του αραβικού κόσμου θεωρούνται βάρβαροι με τις θρησκευτικές και συχνά εγκληματικές πρακτικές τους, η επίκληση από τον κ. Σεραφείμ των πιο ακραίων λόγων του αποστόλου Παύλου που αρνείται τη βασιλεία των ουρανών σε αυτούς που ο Ιησούς απλόχερα την προσέφερε, δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές. Μπορεί να μην καλέσει το ποίμνιο σε λιθοβολισμό του πρωθυπουργού, αλλά εγκαλεί ευθέως τον Αντ. Σαμαρά για πώληση της ψυχής του στον διάβολο! Και μη χειρότερα!

Πηγή: Ροϊδη και Λασκαράτου Εμμονές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *