Πλήρωνε ελληνικέ λαέ εις υγεία των «σωτήρων» μας ….

Δεν πέρασε καιρός που υπήρξε δημοσίευμα φυλλάδας το οποίο ανέφερε ότι: «Η κυβέρνηση Παπανδρέου σπαταλά άλλο 1 δισ. ευρώ για την παραγγελία επιπλέον δύο γερμανικών υποβρυχίων . Πρόκειται για τον απόλυτο διαχειριστικό παραλογισμό, εφόσον το 1 δισ. ευρώ που πετάει κυριολεκτικά από το παράθυρο η κυβέρνηση ισοδυναμεί με το ετήσιο έσοδο από τη νέα προγραμματισμένη αύξηση του ΦΠΑ και είναι διπλάσιο από τη μείωση των επιδομάτων ανεργίας που προβλέπεται από το επικαιροποιημένο μνημόνιο για το 2011».

Αν τα τσοντάραμε όμως μόνο στους Γερμανούς οι Γάλλοι που κι αυτοί είναι “δίπλα” μας με τον «μηχανισμό στήριξης» θα έμειναν παραπονεμένοι.
Ετσι λοιπόν από μια εντελώς λακωνική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας μαθαίνουμε ότι: «Την 18 Νοεμβρίου 2010 διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις της ΓΔΑΕΕ προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις για τη ναυπήγηση έξι Φρεγατών Πολλαπλών Αποστολών μέσω Διακρατικής Συμφωνίας με τη Γαλλική Δημοκρατία, μεταξύ της Ελληνικής Επιτροπής Διαπραγματεύσεων και της Γαλλικής Αντιπροσωπείας».
Μάλιστα. Και ενώ ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό, οι έμποροι όπλων και οι ξένες πολεμικές βιομηχανίες κάνουν πάρτι με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

Πόσο μας στοιχίζει αυτό; Μας το έχει πει ένα δημοσίευμα απ’ το «Ποντίκι» το οποίο τόνιζε:

* Την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης όχι μόνο να παραλάβει τα ελαττωματικά υποβρύχια τύπου «Παπανικολής», αλλά και να παραγγείλει άλλα δύο με κόστος πάνω από 1 δισ. ευρώ!


* Το παζάρι της ελληνικής κυβέρνησης για αγορά έξι φρεγατών από τη Γαλλία. Κόστος έξι
δισ.!


* Την προμήθεια επίσης από τη Γαλλία 15 ελικοπτέρων Super Puma!

Πλήρωνε ελληνικέ λαέ εις υγεία των «σωτήρων» μας ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *