Ο Ψυχάρης του ΔΟΛ σε μια σκληρή αντιστασιακή πράξη εναντίον του Γ.Παπαδόπουλου το 1967!

01

Ο Ψυχάρης του ΔΟΛ,”Τα Νέα”, Το Βήμα”, της συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου, του MEGA, της χρεοκοπίας, του μνημονίου σε μια σκληρή και βίαιη αντιστασιακή πράξη εναντίον του Γ.Παπαδόπουλου το 1967…

Και αν κάποιοι ισχυριστούν πως “υποχρεώθηκε” ο τότε εκδότης σε αυτή την “σκληρή αντίσταση”, σας παραθέτουμε παρακάτω μια φωτογραφία όχι από τις 21 Απριλίου του 1967, αλλά από το πολύ παρεμφερές και συναφές 1973.

10011

Στη φωτογραφία του μακρινού 1973, όταν τη χώρα κυβερνούσε το στρατιωτικό Καθεστώς, πολυπληθής αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβερνήσεως υπό τον Νικόλαο Μακαρέζο, επισκέφτηκε την Κίνα, προκειμένου να αναπτυχθούν οι ελληνοκινεζικές εμπορικές σχέσεις.

Πίσω από τον Τσου Εν Λάι(πρώτη σειρά, τρίτος από δεξιά), διακρίνεται χαμογελώντας, ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος συνόδευε τον Ν. Μακαρέζο.

Η δε θέση του στη φωτογραφία, πίσω από τον Μακαρέζο, αποδεικνύει και τη «βαθύτατη απέχθεια και αντίστασή του» στο αντιδημοκρατικό, δικτατορικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967.

Όπως καθείς αντιλαμβάνεται, είναι πολλά τα ένοχα μυστικά της μεταπολιτευτικής απάτης, η οποία παίζεται ακατάπαυστα στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Τα καθεστώτα έρχονται και παρέρχονται, όμως η θέση της οικογένειας Ψυχάρη παραμένει αμετάβλητη, ως σημείο αναφοράς, στο πλευρό των κυβερνήσεων, στρατιωτικών και ψευτοδημοκρατικών!

Πηγή: Λόγος Ερμής

Μία απάντηση στο “Ο Ψυχάρης του ΔΟΛ σε μια σκληρή αντιστασιακή πράξη εναντίον του Γ.Παπαδόπουλου το 1967!”

  1. ..και μετά πολλά χρόνια με τύψεις…πήρε την κυρά του και την κιτσόφατσά του και πήγε να γιορτάσει τα 50 χρόνια γάμμου του κοκού και της χαζόκοτας.Τίποτα δεν παέι χαμένο ο βλαστός του ( η αλήθεια είναι δεν τον φτάνει ούτε στο δαχυλάκι του ο επίγονος) μας κατσικώθηκε βουλευτής και πρωην διπλωμάτης (πολλα έχουν να που ν οι σδ του στο ΥΠΕΞ για την σκανδαλώδη μεταχείρισή του και την συμπεριφορά του)..Γρηγορείτε το τέρας το συνηθίζεις όταν έρχεται ως καρτούν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *