Έξι μήνες με αναστολή για εκρηκτικά στη Θέμιδα Σκορδέλη

0FAD0083E2B8CE05A72D8CA5E2EE11B7(2)Σε ποινή 6 μηνών με αναστολή για κατοχή εκρηκτικών υλών καταδικάστηκε η Θέμις Σκορδέλη.

Η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε κατηγορηθεί επίσης για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και για πλαστογραφία, κατηγορίες για τις οποίες αθωώθηκε.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι της, κατά την οποία είχαν κατασχεθεί πλαστά CD και DVD, τσάντες-απομιμήσεις, αλλά και 18 κροτίδες (δυναμιτάκια), για τις οποίες και τελικά καταδικάστηκε.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η κ. Σκορδέλη αντιμετώπιζε αρχικά μόνο την κατηγορία της πλαστογραφίας, η κατηγορία όμως αναβαθμίστηκε επίτηδες από τις ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της ΧΑ, Κλάπα και Δημητροπούλου, προκειμένου να επιτύχουν την τιμωρία της πελάτισσάς τους.

Η Θέμις Σκορδέλη αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, για την οποία πρόσφατα έληξε η προφυλάκισή της.

Επίσης, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη για τη συμμετοχή της σε δολοφονική επίθεση εναντίον αφγανών μεταναστών, υπόθεση η οποία είχε αναβληθεί πάνω από 8 φορές και πλέον έχει αναβληθεί επ’ αόριστον.

Πηγή: Σκάι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *