Μας ληστεύουν και το παραδέχονται

Το ότι ο ελληνικός λαός με επιλογή του ντόπιου πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης έχει πέσει στα νύχια ντόπιων και ξένων τοκογλύφων το έχει αναδείξει τεκμηριωμένα με άρθρα του, δεκάδες φορές ο οικονομολόγος-αναλυτής Δημήτρης Καζάκης. Ο «μηχανισμός σωτηρίας» που μας παρουσιάζουν οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου, δημοσιοκάφροι και πολιτικοί –με πρώτο και καλύτερο τον ανεκδιήγητο Θ. Πάγκαλο- δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ληστρική συμμορία που έπεσε να κατασπαράξει τις σάρκες του ελληνικού λαού. Το ομολογούν και οι ίδιοι, χωρίς να κρατούν ούτε καν τα προσχήματα. Ο πρόεδρος του κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενο «Ευρωπαϊκό Ταμείο Διάσωσης» Κλάους Ρέγκλινγκ εντελώς κυνικά δηλώνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Bild.

«Κανείς δεν παίρνει τίποτα από τον Γερμανό φορολογούμενο. Είναι αντίθετα πιθανό η Γερμανία να έχει κέρδη από τη συνεισφορά της στο ταμείο αυτό. Μόνο στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτά θα φθάσουν ως τα 600 εκατ. ευρώ, γιατί οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν ένα είδος επιτοκίου επί της βοήθειας αυτής».

Ετσι μεταφράζουν οι ξένοι τοκογλύφοι αυτό που είπε ο Πάγκαλος ότι «Είναι ευκαιρία και ευτυχία» που κουβαλήσαμε στην χώρα μας τους ξένους νταβατζήδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *