Και ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιστέκεται!

stous-dromous-ergazomenoi-stous-ota-kai-dimarxoiΤην πλήρη πολιτική, διοικητική και οποιαδήποτε άλλη ευθύνη ανέλαβε προσωπικά ο νέος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, απαγορεύοντας στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να αποστείλουν στοιχεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για επανέλεγχο της μετατροπής συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου. Ήδη εξέδωσε «εντέλλεσθε» προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, ώστε να μην αποσταλούν τα στοιχεία των εργαζομένων που ζητάει το Υπουργείο.

Ο νέος δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας, που εξελέγη με την στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει  με δήλωσή του ότι « η υποτιθέμενη αξιολόγηση και ο προσχηματικός επανέλεγχος των συμβάσεων είναι το «όχημα» για την απελευθέρωση μαζικών απολύσεων στο δημόσιο τομέα».

Άλλωστε, επισημαίνει, «η ίδια η κυβέρνηση εκ των προτέρων ορίζει πόσοι υπάλληλου πρέπει να κριθούν ακατάλληλοι και έχει βάλει ως στόχο για το 2014 25.000 διαθεσιμότητες και 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων».

Και τονίζει «δεν θα υπακούσουμε σε μία πολιτική που σκοπεύει να στείλει χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργίας και ταυτόχρονα να διαλύσει τις δομές των δήμων και να τις παραδώσει στο ιδιωτικό κεφάλαιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *