Δύσκολοι καιροί για δημοσιοκάφρους

Δεν πέρασαν μέρες που δημοσιοκάφρος στην τηλεόραση ομολόγησε ανοιχτά ότι οι δημοσιογράφοι κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι στο κέντρο της Αθήνας από το φόβο μην τους αντιληφθεί ο κόσμος και δεχθούν επιθέσεις.

Σήμερα κάποιος απ’ αυτούς –ο γνωστός και μη εξαιρετέος Β. Λαμπρόπουλος, καλαμαράς του ΔΟΛ- δεν πήρε τα “απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης” και είχε γ’ αυτόν δυσάρεστες συναντήσεις.

Όπως διαβάζουμε στο indymedia: 

Σήμερα το μεσημέρι 30 σύντροφοι πραγματοποίησαν μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας. Η αφίσα «Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» κολλήθηκε στην Ακαδημίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Πλατεία Συντάγματος, Πλ. Κολοκοτρώνη και αλλού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική. Χαρακτηριστικά διερχόμενος πολίτης έδωσε 40 ευρώ για οικονομική ενίσχυση μόλις διάβασε την αφίσα! Αρκετοί επίσης φώναζαν μπράβο από τα αυτοκίνητά τους. Στο ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη εντοπίστηκε ο γνωστός ρουφιάνος Β. Λαμπρόπουλος του «Βήματος» και κυνηγήθηκε απ’ τους συντρόφους. Τρέχοντας κρύφτηκε στα γραφεία των αγγελιών του «Βήματος» σε κάθετο στην Σταδίου όπου ο σεκιουριτάς πρόλαβε και έκλεισε τα ρολά. Τελικά απεγκλωβίστηκε από περιπολικά που πήγαν στο σημείο.

Η αφισοκόλληση θα συνεχιστεί μαζικά παντού. Και όπως φώναξαν σήμερα οι σύντροφοι στο γνωστό παπαγαλάκι της ασφάλειας: «ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ»

0 απαντήσεις στο “Δύσκολοι καιροί για δημοσιοκάφρους”

  1. κλοτσιες και ροχαλες τους αξίζουν οπου τοους βλεπει ο κόσμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *