Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ…ΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

«Ζηλωτόν μεν ο πλούτος, τίμιον μέντοι και θαυμαστόν η δικαιοσύνη»
(Ο πλούτος είναι βέβαια ζηλευτός, η δικαιοσύνη όμως είναι πολύτιμο και θαυμαστό πράγμα)
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ                
_____________________________________________

Αυτές τις μέρες το κράτος παίζει τα ρέστα του -ιδίως στην Κερατέα, θέλοντας να κλεισει τους λογιαριασμούς του με την εξεγερμένη κοινωνία, πριν αυτοί καλά-καλά ανοίξουν. Η μαζική λαική αντίσταση -και αρκετές φορές αντεπίθεση- της Τετάρτης κατά των παρακρατικού συρφετού της ΕΛ.ΑΣ. τρόμαξε πολύ τον…καλό κόσμο της συστημικής κλίκας!

Ένα μέρος του χειμαζόμενου συστήματος αναγκάστηκε ν’ αναδιπλωθεί. Είδαμε την Πέμπτη το πρωί στο ΜΕGA τις φιγούρες του Καμπουράκη και του Οικονομέα και καταλάβαμε ότι τα παπαγαλάκια του μεγκα-λύτερου δημοσιογραφικού κωλοχανείου έχουν -κατά το εις την αργκό λεγόμενον-κλάσει χιονόμπαλες!

Είδαμε επίσης την ίδια μέρα στο ALTER, το δημοσιογραφικό τσόκαρο της κυβερνητικής προπαγάνδας, ονόματι Κάτια Μακρή, φανερά επιρεασμένο απ’ τη…Χατζηδάκειο κλωτσοπατινάδα.
Ξαφνικά οι αστοιχείωτοι δημοσιογραφικοί τζουτζέδες του ΔΝΤ και της κυβέρνησης άρχισαν ν’ ανακαλύπτουν το δοκιμαζόμενο λαό και τη λανθασμένη πολιτική του μνημονίου! Αυτοί, που σε καθημερινή βάση γλύφουν και ξεπλένουν απατεώνες από τις εκπομπές και τα δελτία τους, αποκαλώντας τους “υπουργέ μου”, όπως κάνει το “ΠΕΤΣΙ” ο Καμπουράκης (“Πετσί” αποκαλούν στην Κρήτη-μιας κι ο Καμπουράκης είναι Χανιώτης- το χωριάτη χαμηλού επιπέδου και γενικώς τον αστοιχείωτο άνθρωπο).

Υπάρχει όμως κι ένα μέρος του συστήματος, ο σκληρός του πυρήνας, ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος μετά τη ΛΑΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ στην Κερατέα, σχεδόν πανικοβλήθηκε, κι αντί ν’ αναδιπλωθεί αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του!

Ό σκληρός αυτός πυρήνας του δωσιλογικού μπλοκ εξουσίας δείχνει να’ χει πανικοβληθεί περισσότερο απ’ όλους εξ’ αιτίας της ΑΠΡΟΣΜΕΝΗΣ λαικής αυτοάμυνας κι αρχίζει να χάνει τον έλεγχο!
Αυτό δείχνουν οι αγωνιώδεις κραυγές του φασιστικού λεκέ, Άδωνιδος Γεωργιάδη: ”Οφείλουμε ν’ αντισταθούμε στο…χύδην όχλο!”. Αυτό δείχνει η ηλίθια έως κωμική απόφαση για την παρουσία ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 25χρονων ασφαλιτών στη διαδήλωση της Τετάρτης 15 Δεκέμβρη, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έφαγαν της χρονιάς τους από κάποιους…μεγαλύτερούς τους σε ηλικία διαδηλωτές, ενώ συγχρόνως οι φάτσες των περισσοτέρων απ’ αυτούς είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Αυτό δείχνει η στάση της ΕΛ.ΑΣ. στο σύγχρονο ΜΑΝΙΑΚΙ της Κερατέας. Η Κερατέα αντιστέκεται και δεν λυγίζει. Το παρακράτος της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να επιβάλλει στην κοινωνία το νόμο των μαυραγοριτών, τους οποίους περιφρουρεί και υπερασπίζει και για το λόγο αυτό έχουν αμολύσει τους ασύδοτους αλήτες των ΜΑΤ κατά των ηρωικών κι αποφασισμένων Κερατιωτών.

Το ελληνικό κράτος λοιπόν έχει συνέχεια! Όπως και τότε (1941), έτσι και τώρα οι σύγχρονοι μαυραγορίτες του πολιτικού συστήματος έχουν ως ασπίδα τους σύγρονους ταγματασφαλίτες των ΜΑΤ και της Ασφάλειας.  

Πλην όμως, η γροθιά του αδικημένου κι εξεγερμένου λαού είναι απείρως βαρύτερη απ’ το γκλομπ των θρασύδειλων παρακρατικών, κάτι το οποίο ένοιωσαν για τα καλά στην πλάτη τους αρκετοί “άνδρες” των ΜΑΤ της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας.
Ή για να το πούμε, όπως το’ πε κι ο Χατζηνικολάου “Τον κ. Χατζηδάκη δεν τον χτυπούν νεαροί κουκουλοφόροι, αλλά άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι οποίοι δεν νοιάζονται που τα πρόσωπά τους φαίνονται στην κάμερα”

Τίποτα δεν τέλειωσε…Όλα τώρα αρχίζουν. ραντεβού στους δρόμους με ψυχή βαθιά!

askordoulakos

0 απαντήσεις στο “Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ…ΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!”

 1. Λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, με βροχή και κρύο, οι περισσότεροι κάτοικοι βρίσκονται στα σπίτια τους. Οι φωτιές στους δρόμους που τους ζεσταίνουν έχουν σβήσει από τη βροχή. Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκινούν επίθεση. «Δίχως να τους έχουμε προκαλέσει», λένε κάτοικοι.

  «Ευγενικά» ισχυρίζεται η αστυνομία πως ζήτησε από τους λιγοστούς διαδηλωτές να απομακρυνθούν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Χωρίς να αντιμετωπίσουν πολυάριθμη αντίσταση από τους κατοίκους -στο πλάι τους πρώτη φορά και διαδηλωτές που έχουν έρθει από Αθήνα- φτάνουν στα αρχικά οδοφράγματα των κατοίκων. Εκεί, τον δρόμο κλείνουν δύο απορριμματοφόρα του δήμου, σκαπτικό μηχάνημα, ένα υδροφόρο όχημα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής, καθώς και αρκετά μικρά βουναλάκια από πέτρες.

  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό κατάφεραν να παραβιάσουν τα οχήματα και τα συστήματα εκκίνησής τους. Με την κάλυψη της αστυνομίας, τα μεν απορριμματοφόρα και η υδροφόρα απομακρύνθηκαν ενώ χρησιμοποίησαν το σκαπτικό του δήμου για να καθαρίσουν τον δρόμο από τα οδοφράγματα.

  Σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, διαφορετικοί τα παραβίασαν και διαφορετικοί τα οδήγησαν για να τα απομακρύνουν. «Εχουν όλη την οργάνωση», λένε, «αλλά εμείς το δίκιο με το μέρος μας». Στη συνέχεια και αφού τα είχαν απομακρύνει, τους έσκασαν τα λάστιχα. Ολα τα αντιστασιακά πανό που είχαν κρεμάσει, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς και μια πρόχειρη εξέδρα στην οποία τραγουδούσαν και έπαιζαν μουσική τα παιδιά, αποκαθηλώθηκαν.

  Αμέσως οι καμπάνες, οι σειρήνες πολέμου, καθώς και ένα τζιπ με μεγάφωνο άρχισαν να καλούν τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του. Λίγο αργότερα, χιλιάδες κάτοικοι και μαθητές των σχολείων της Κερατέας, που εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά, βρίσκονται στους δρόμους. Πίσω από τις κλούβες κρύβεται και η «αύρα», το όχημα της αστυνομίας που ρίχνει νερό με πίεση.

  Παρ' όλο που οι κάτοικοι «έχασαν» μεγάλο μέρος της λεωφόρου Λαυρίου, εξακολουθούν να φωνάζουν ένα από τα προσφιλή συνθήματά τους: «Κερατέα-Κερατάδες 1-0».

  Οσοι έχουν την προσωρινή ατυχία να ζουν στην «απαγορευμένη ζώνη» όπου διαδραματίζονται οι οδομαχίες, εξακολουθούν -όπως λένε- να δείχνουν στην αστυνομία διαβατήριο ή ταυτότητα, τόσο για να πάνε στα σπίτια τους όσο και για να φύγουν.

  Κάλεσμα για μολότοφ

  Αργά το βράδυ της Πέμπτης, μια παρέα ηλικιωμένων αναρωτιόταν με παράπονο: «Πού είναι οι αναρχικοί να μας βοηθήσουν;», «Είναι στην Αθήνα τώρα, παππού, αλλά θα έρθουν», τους έλεγαν για να τους καθησυχάσουν. Μπορεί να είναι απλώς ένας μύθος που γεννήθηκε μέσα στις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Δεκάδες όμως κάτοικοι επιβεβαιώνουν πως μια ομάδα γυναικών προχωρημένης ηλικίας διαμαρτυρήθηκε στον δήμο και στους τοπικούς άρχοντες, πως έχουν τελειώσει οι μολότοφ. *
  enet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *