Κάτι ιδέες …

Μέχρι τώρα ξέραμε για σωματεία και συλλόγους που ιδρύονται για να εξυπηρετήσουν «ευγενείς σκοπούς» είτε για να δραστηριοποιηθούν για κοινωνικά ζητήματα κλπ. Τώρα μάθαμε ότι ιδρύονται και σωματεία έχοντας αποκλειστικό σκοπό τα μέλη τους να «δέρνουν πολιτικούς».

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Αρχικά αυτό το γεγονός το πληροφορηθήκαμε διαβάζοντας το «Πρώτο Θέμα», αλλά το προσπεράσαμε θεωρώντας το δημοσιογραφική υπερβολή.
Εγραφε συγκεκριμένα η φυλλάδα του Θέμου Αναστασιάδη: «Νεαρός υφυπουργός που εκλέγεται στη Βόρεια Ελλάδα ομολογούσε στο οικογενειακό του περιβάλλον ότι την παραμονή των Χριστουγέννων τον πλησίασε ένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και του γνωστοποίησε, με αγριεμένο ύφος, ότι ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του ιδρύουν σωματείο που θα έχει σκοπό να “δέρνει πολιτικούς”! Ο αψύς ψηφοφόρος το έλεγε μάλιστα με τόση θέρμη και ενθουσιασμό, που ο υφυπουργός απομακρύνθηκε το ταχύτερο δυνατόν για να μη γίνει ο πρώτος στον οποίο θα εφαρμοστεί ο “σκοπός” του σωματείου».

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα μας ήρθε e-mail το οποίο μας προτρέπει να γίνουμε μέλη σε γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook «που έχει στόχο να συντονιστούμε πανελλαδικά ώστε να κάνουμε στοχευμένες και μεθοδευμένες επιθέσεις στους πολιτικούς που κατέστρεψαν τις ζωές μας και υποθήκευσαν το μέλλον μας».

Τι να σχολιάσουμε … δύσκολοι καιροί για το πολιτικό προσωπικό ντόπιων και ξένων καπιταλιστών.

0 απαντήσεις στο “Κάτι ιδέες …”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *